Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem válni szeretnék. Mit tennétek?
Ezért azonnal elválni kissé túlzás lenne. Természetesen megértem a problémádat és teljesen jogosnak is tartom. Nagyon idegesítő lehet, hogy nem tartják tiszteletben a határaitokat és az is, hogy a férjed ebben nem igazán tud jó partner lenni. Ugyanakkor sajnos az van, hogy a család durván felül tud bármit írni.
Nálunk fordítva volt. Én férfi vagyok és a párom nem tudott nemet mondani sosem az anyjának. Minden szarba bele tudta rángatni. 15 évet éltünk együtt, a végéra anyós úgy eladósította a lányát, hogy "öröm volt nézni". És a végén nem én kezdeményeztem a szakítást, hanem - pofám leszakad - ő hagyott el, mert ugye hát nekem eléggé nagy lett a pofám és mindig beleálltam a konfliktusba, hamár a párom nem tudott önmagáért kiállni.
Itt első körben valahogy jó lenne a férjed lelkére hatni, hogy ugyan szakadjon már le a mérgező, energiavámpír családról. A válást esetleg kilátásba lehet helyezni, de csak finoman, hogy ne manipulációnak érezze, hanem érezze az elkeseredttségedet.
Mindenképp először próbáld megbeszélni vele. Ti már külön család van, érthető, hogy szeretnéd ha több időt töltenétek 3-an.
Ha nem hat a szép szó, akkor adj ultimátumot neki, vagy változtat a hozzáállásán, vagy elválsz.
Ez azért durva sztori. Nem manipulatív kicsit a "kedves" anyuka?
1-es voltam.
"Természetesen a gyerekemmel együtt."
Ez mit akar jelenteni?
Amúgy meg leulteted a férjedet és komolyan elbeszelgetsz vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!