Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Túl lehet ezen lépni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lehet ezen lépni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
Feleségemmel másfél éve váltunk el, most felvetette, hogy próbáljuk meg újra. Én szeretem, és a közös kisfiunk miatt is nyitott lennék rá. Viszont neki volt a válás után egy egy éves kapcsolata, amin nem biztos, hogy túl tudnék lépni. Ez pár hete ért véget. Nem vagyok álszent, nekem is voltak közben próbálkozások, kalandok, de semmi komoly. Ami zavar, hogy nála érzelmi kötődés is volt, láttam őket együtt, voltak együtt nyaralni, voltak közös képek, és ami a legrosszabb, hogy abban a házban voltak együtt, ahova én is visszamennék, mert válás után a feleségem maradt ott. Szerintetek így van értelme? Közben még szeretem, és senkivel nem volt olyan jó semmi, mint vele.
2023. jún. 14. 21:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem búfelejtőnek akar téged. :(
2023. jún. 15. 09:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

senkivel nem volt olyan jó semmi, mint vele.

Akkor miért váltál el tőle? Ő kezdeményezte? Most meg visszakúszik, mert nincs (éppen) jobb? Mindezt úgy, hogy épp most mászott ki egy kapcsolatból? Vajon meddig lennél megint jó?

2023. jún. 15. 09:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Adj újabb esélyt a kapcsolatotoknak! Mindketten érettebbek, tapaszaltabbak lettetek, még mindig szeretitek egymást, lehet, hogy most már túl tudtok lépni azokon a problémákon, amik a váláshoz vezetett. Az édesapám azt mondta, mai ésszel már nem válna el anyámtól. Idővel sok dolgot másképp lát, másképp értékel az ember.

Ne arra gondolj, mi miatt váltatok el, hanem arra gondolj, miért vetted el annak idején. Ott folytassátok!

2023. jún. 25. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
Muszáj tovább lépned ezen a problémán. Elmult és kész, mindenkivel előfordul ilyesmi, de az a lényeg, hogy ujra téged akar. A gyerekedet nézzed elsősorban, szüksége van rád! Szemet kell hunynid a gyereked érdekében.
2023. jún. 26. 06:56
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Te is voltál mással, ne legyél finnyás.

"Én szeretem, és a közös kisfiunk miatt is nyitott lennék rá." - Akkor mi a kérdés? (Próba, szerencse. Aki mer, az nyer. Semmiből nem lesz semmi.)

2023. jún. 27. 10:44
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

Kényelmes és praktikus megoldás, de megbízni újból teljesen nem tudnék, elvégre egyszer már zátonyra futott a dolog, másrészről: belátta, hogy ha nincs ló, akkor szamárnak azért jó leszel te is? Vajon meddig?

Legyen B-terved!

2023. jún. 27. 11:47
 17/17 anonim ***** válasza:
én azért adnék neki egy esélyt. ha pedig úgy látod, hogy csak pótléknak kellesz neki, akkor meg hagyd a p.csába :)
2023. júl. 4. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!