Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek? Neki van igaza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? Neki van igaza? Engedjem hogy akkor rángassa a fiunkat mikor épp neki jó?

Figyelt kérdés

Volt parommal tavaly junisban valtunk el. Van egy 3 eves kisfiunk. Azota jartunk birosagon. Megállapodtunk a gyerktartasban lathatasban stb. Nos apuka azotq hebe hoba keresi a fiunkat pedig minden szombat az őve lenne. Kitalalta hogy ez nrm jo neko áttettük vasárnapra. De akkor is max havi 1szer jona fiahoz de akkor maximum 2 ora hosszara mert mindig van vmi infok arra h vmi halaszthatatlan dolga van.

Azota jart kint kulfoldon. Honapokig nem latta a gyereket s facebokon kerdezett csak felole. Most meginz megy ki dolgozni s elvarja azt h a tuzo melegben elengedjem vele a gyereket.

Alapbol ugy ibdult az egész hogy idejon reggel 9re elviszi magaval s visszahozza ebedte majd ha van kedve akkor delutan is elviszi magával. Ehelyett ideert delre s kujelentette h marpedig o 3kor elviszi a gyereket plázázni.

Bökkeno az egeszben hogy a fiunk asztmas s a nagyon meleg meg a klima elohozza neki az asztmajat s fulladni kezd. Mondtam apukanak hogy 5re jöjjön ide akkot mar hűvősebb lesz erre meg kiverte a balhét h ha nem engedem el haromkor akkor annak következm3nye lesz.

2017. jún. 29. 12:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
A gyerek mit szeretne?
2017. jún. 29. 12:33
 2/12 A kérdező kommentje:
A gyerek 3 eves. Alig latja az apjat. Soha nem emlegeti. Amikor itt van akkor sokszor hisztis nrm fogad szot neki
2017. jún. 29. 12:36
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Semmilyen következménye nem lesz. Ne add így oda a gyereket!

Ha neki nem tetszik, nyugodtan pattogjon. Egy bíróság nem fog neki igazat adni. A gyerektartást se tagadhatja meg, azt behajtják rajta úgy is.

Kicsit tanulmányozd, hogy kit milyen jogok és kötelezettségek illetnek meg! Ne hagyd magad megvezetni!

2017. jún. 29. 12:42
 4/12 A kérdező kommentje:

Gyerektartast fizeti. Csak akkor akarja latni a fiunkat mikor neki meg a csajanak jo.

Nemegyszer volt mar h azert mondta le a lathatast mert bulizni csavarogni mentek a nojevel. De en nyomban ugorjak amint neki kedve van a gyerekhez

2017. jún. 29. 12:50
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Neked annyi a kötelességed, hogy a bíróság által megszabott időben átadd az apának a gyereket, ennyi. Nem vagy köteles hozzá igazítani az életedet. Ha nem viszi el láthatáskor az az ő egyéni problémája. Persze lehet és kell is rugalmasnak lenni, de azért van egy határ. Ha szombat a láthatás, akkor vigye szombaton, vasárnap meg úgy pattog ahogy akar.
2017. jún. 29. 13:22
 6/12 anonim ***** válasza:

Elsődleges szempont a gyerek érdeke.

Ha szombaton van bíróság szerint lathatas, akkor viheti. Ne térj el ettől. Előbb gondolta volna végig apuka. Ha ezt szeretné megváltoztatni, gyamugyre be kell adni a módosítási igényt.

Te nem egy gyerek megőrző vagy, hogy napközben bármikor elvihesse. Ha nincs ott a lathatas kezdő időpontjában és ez rendszeres, ne add oda a gyereket (persze nem félóra késésre gondolok), lehetne neked is más programod.

Hívd fel a gyamugyet és kérj infót, mit tehetsz.

2017. jún. 29. 14:12
 7/12 Márics Attila ***** válasza:
1%
Szerintem te egy hisztis "nőszemély" vagy kérdező.
2017. jún. 29. 15:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Vigye el 5kor? Mondjuk 5:30ra beérnek a plázába, gondolom 7kor fürdés van nálatok is. 6:30kor kell elindulniuk, hogy hazaérjen a gyerek fürdésre. Az 1 óra veletöltött idő, elindulni sem érdemes. Másik napot javasoltam volna, vagy közeli játszóterezést vagy más programot.

Akkor add oda, amikor meg van szabva. Lehetsz jófej és viheti többször, ha ő is jófej, pontos és kiszámítható. Amennyiben nem, magára vessen. Én azt mondanám, hogyha neki annyira nem fontos a gyereke, hogy alkalmazkodjon, nekem sem fontos, hogy igazodjak az igényeihez.

Egyébként mindig megy klíma az áruházakban, télen is, csak akkor a meleget nyomatja. Szóval a kifogás béna, de a kérés jogos. Mondhattad volna azt is, hogy viheti 3tól, csak ne a plázába.

2017. jún. 29. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:

Na a masik h facebookon letiltottam s ott nem tud nekem irogatni. De mivrl megy ki kulfoldre igy kiverte a balhet h vonjam vissza a tiltast mert h en ezzel akadalyozom a kapcsolattartast s bemrgy a birosagra d a gatyamat is leszedi rolam...

Koteles vagyok vele ott beszelgetni arrol h mi van a fiunkkal? Visszavonjam a letiltást?

2017. jún. 29. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles fb-on tartani a kapcsolatot vele.
2017. jún. 29. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!