Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Túl lehet ezen lépni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lehet ezen lépni vagy engedjem el?

Figyelt kérdés
Feleségemmel másfél éve váltunk el, most felvetette, hogy próbáljuk meg újra. Én szeretem, és a közös kisfiunk miatt is nyitott lennék rá. Viszont neki volt a válás után egy egy éves kapcsolata, amin nem biztos, hogy túl tudnék lépni. Ez pár hete ért véget. Nem vagyok álszent, nekem is voltak közben próbálkozások, kalandok, de semmi komoly. Ami zavar, hogy nála érzelmi kötődés is volt, láttam őket együtt, voltak együtt nyaralni, voltak közös képek, és ami a legrosszabb, hogy abban a házban voltak együtt, ahova én is visszamennék, mert válás után a feleségem maradt ott. Szerintetek így van értelme? Közben még szeretem, és senkivel nem volt olyan jó semmi, mint vele.
2023. jún. 14. 21:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%

Engedd el az egészet. Fordítva is mindig azt mondják, hogy a gyerek érdeke az első és a gyereknek nem jó, ha nem boldogan látja együtt a szüleit.

Te lennél a világi lúzer, ha most a másik kipróbált valaki mást, nem jött be neki és "ráeszmélt" mit veszített veled. Értsd: Gondolom veled kényelmes élete volt, jó társ voltál. Most elment kipróbálni valaki mást, aztán visszamenne hozzád? Na ne már! Ő már nem szerelmes, nem szeret, csak melletted megvan a kényelem, a biztonság, amire igazán vágyik (nem pedig rád).

2023. jún. 14. 21:29
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Azt megértem, hogy nehéz lenne abba a házba vissza menni ahol az új férfival volt.

De hogy úgy általában kapcsolata volt...ezzel kapcsolatban csak tudatosítsd ezt a mondatrészedet magadban: "Nem vagyok álszent, nekem is voltak közben próbálkozások, "- Tehát ha összejöttek volna ezek, akkor neked is lett volna kapcsolatod. Nem rajtad múlt, hogy nem volt.

2023. jún. 14. 21:30
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

Túl lehet lépni.

BÁRCSAK nekem adna esélyt nő, akivel korábban voltam! Exeim mint egy kutya dobtak el, és többé hallani se akartak rólam. Egy nővel pedig csak egyéjszakásom volt, és én szakítottam vele, de másfél éve szinte minden nap bánom, kicsit olyan, mintha most kezdenék igazán beleszeretni - pedig kétszer könyörögtem magam vissza, elutasított, mert azt mondta, nem hisz az újrakezdésben.

Alsó hangon 3-4 nővel újrakezdeném, ha lehetne. Egyik sem ad esélyt.

Úgyhogy a válaszom egyértelműen igen, pláne a gyerek miatt! Egy kapcsolatban a közös harc is a lényege, mit is mondtatok az esküvőn, holtodiglan-holtomiglan? A válás annak a mércéje, mennyire vagy érett felnőtt fejjel. Ha kamuztál az esküvőn, akkor nem is vagy felnőtt, hanem hisztis kisgyerek. Volt egy rossz időszakotok, de ha van remény újrakezdeni, akkor újra kell. Sok sikert!

2023. jún. 14. 21:30
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Pár hete ért vége a kapcsolata de nálad teperne....Bocsánat de szerintem te csak egy elérhető pótlék vagy, alkalom adtán újból dobna.
2023. jún. 14. 21:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 hete szakított akkor feldúlt felkavart nem józan dönteseket hoz..
2023. jún. 14. 22:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem engedd el.
2023. jún. 14. 22:43
 7/17 anonim ***** válasza:
84%
Te is tudod, hogy ha nem szakìtottak volna le sem bagòzna. Ha nincs lò, jò a szamár (ex) is.
2023. jún. 14. 23:14
 8/17 anonim ***** válasza:

2. Úristen, csak azért bánsz így a kérdezővel, mert férfi...

Most hazudsz keményen az "álszentes" dumával, mivel általában mindenki a saját érdekeit nézi (te is!) ilyen döntések meghozatalakor, csak van ez az okádék társadalmi normáknak való megfelelési kényszer, miközben te is tudod, hogy nem ez a kérdező érdeke, amit te tanácsolsz neki, csak be akarod gyűjteni a felpontozásokat az ál-jóemberkedésért.

2023. jún. 15. 06:11
 9/17 anonim ***** válasza:

Szerintem tegyél magadban rendet először: azért akarod őt visszakapni, mert más nővel nem jött össze, és ő volt ezek szerint az egyetlen, akivel tartósan együtt voltál?

Nézd, irtó nagy red flag, hogy ő pár hete lépett ki egy kétéves kapcsolatból, és már téged kerülget. Miért? Rájött, hogy mennek felette az évek, jobb ő se lesz, és beéri veled? Bele lehet magyarázni, hogy rájött, hogy te sokkal jobb voltál, de bakker! Elváltatok valami miatt, hoztatok egy nagy döntést, nem törődve többek között azzal, hogy a gyerekre ez milyen hatással lesz. Most visszatáncolnátok. Nézz végig a kapcsolatotokon, tényleg megjavul az, ami miatt elváltatok? Mi történik majd, ha megint előjönnek a régi problémák, amik szétszakítottak titeket? Meg tudjátok ezúttal oldani, vagy csak addig akar vajon veled lenni a vsz. társfüggő exnejed, amíg megint fel nem bukkan valami jobb parti?

2023. jún. 15. 07:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért kellesz neki, mert nem bdogul egyedül.Ne legyél balek.Most szakított.

Amúgy az, hogy zavar, hogy mással vilt, az azt tükrözi, hogy saját önbizalmad nincs rendben.

2023. jún. 15. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!