Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz így a gyerekekkel? Nyugodtan engedjem el őket?
A volt férjem szeretője megfenyegetett messengeren, hogy megöl. Tudom, hülye voltam, megírtam a nő barátjának, hogy szeretők az exférjemmel, ezért is váltam el. Ő meg kidobta a nőt.
Az ex elvitte láthatasra a gyerekeket és ott volt a szeretője is, utólag derült ki. Kell tőle féltenem a gyerekeket, azok után, hogy engem megfenyegetett, hogy megöl?
Alighanem erős felindultságában jelentette ki.
Hívd fel erre a volt férjed figyelmét, hogy mit hallottál, tehát legyen résen ő is.
Szerintem csak üres csaholás volt, mert amelyik kutya ugat, az nem harap.
Annyira a nő nem lehet oda a volt férjéért, hogy ezt a gyerekekkel megtegye, hiszen megcsalta őt.
Minden bizonnyal azért írt a ezt, mert megkerested a pasiját, és nem éppen irodalmo stílusban kiteregetted a szennyest.
Mégis mit vártál tőle? Rózsacsokrot?
#5 Persze, tudjuk. Pusztán a jóindulat vezérelt, semmiképp sem az, hogy ha neked sz@r, legyen sz@r másnak is.
Csak a gyerekeket sajnálom, hogy ilyen emberek között kell felnőniük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!