Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjek el valakit? Aki 15 évig életem része volt?
Erre nincs módszer.
Nekem 13 évig volt az életem része, 4 éve nincs senkim.
mindent elvett tőlem, az álmaimat, az életemet, a lehetőségemet, hogy valaha gyerekem legyen.
Nem mindig az évek számítanak. Van, hogy egy, 1 éves kapcsolat tartalmasabb.
Ha ő lett volna a megfelelő társ a számodra akkor veled lenne és nem csalna meg.
Arra gondolj hogy nem ő volt az igazi, ha képes volt így megalàzni nem szeretett téged.
Ezen kívül idő. Meg kell élni a fàjdalmat. Ha 1 évig sírni akarsz utàna akkor addig. Újabb esélyt qdni az ilyennek felesleges, aki egyszer megteszi, az újra meg fogja.
Idővel könnyebb lesz. Bàr nem ennyi ideig, csak 1 éves kapcsolat, de engem is megcsalt az exvőlegényem. Otthagytam és bizony 2 év volt mire randizni képes voltam. 4 évvel a szakítàs utàn pedig megtalàltam az igaz szerelmet, most màr 10. éve együtt.
Nem ő volt a valódi tàrsad... Idővel megtalàlod majd azt, aki méltó lesz a szerelmedre, és kölcsönös lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!