Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan engedjem el a volt férjem? Nektek hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
Még mindig szeretem,hogyan tudnám elfelejteni.2019. szept. 28. 21:02
1/10 anonim válasza:
Mi a pontos sztori? Miért váltatok?
2/10 A kérdező kommentje:
Hónapokig csalt,én rájöttem
2019. szept. 28. 21:12
3/10 anonim válasza:
Nekem könnyű volt. Megcsalt, hazudott, megutáltam. Mivel nem ezt az embert szerettem korábban, ezért könnyű volt elengedni. Illetve tudom, hogy ennél többet érdemlek, és meg is kaptam.
4/10 anonim válasza:
Hát idő, sok idő ....de van esély az újrakezdésre? Részedről részéről? Talán ha meg vannak érzelmek meglehet beszelni..De hónapokig ha csalt lehet azzal a nővel is van már érzelem...kevés az infó
5/10 anonim válasza:
Nekem úgy, hogy megcsalt és még a válás beadása előtt odaköltözött a nő, rá 4 napra, hogy a gyerekekkel elköltöztem onnan. Ez akkora fokú megalázottságot váltott ki belőlem, hogy szerelem ide vagy oda, többre tartom magam, minthogy második legyek a saját házasságomban. Már akkor sem mozgat meg bennem semmit, mikor jön láthatásra. Olyan pici a közös gyerekünk, hogy még nem viheti el.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom érzelmek voltak e,de már vége.
2019. szept. 29. 12:15
7/10 anonim válasza:
De kideríthetned ,h meg erez valamit irántad? Van valakije ? Ezeket jó lenne tudni.Ha van akkor engedd el szerintem.
8/10 anonim válasza:
Jo lenne tudni, h van-e valakije???? Minek? Barmilyen jo ember, nem szeret, nem tisztel, ha megcsalt... Felejtsd el
9/10 Zsoltmester válasza:
Volt férjeddel megint összejönni, micsoda tragikomédia lenne. XD
10/10 anonim válasza:
Első kézből hallottam egy történetet, hogy a férj szeretőzött, a feleség kiadta az útját, elváltak. Most kb 20 éve a szeretőből lett feleséget csalja az exfeleséggel. Senki sem boldog.
Engedd el végleg, és éld az életed. Csak magadnak ártasz vele és soha ne fogadd vissza az exférjedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!