Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan engedjem el a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el a volt férjem? Nektek hogyan sikerült?

Figyelt kérdés
Még mindig szeretem,hogyan tudnám elfelejteni.
2019. szept. 28. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Mi a pontos sztori? Miért váltatok?
2019. szept. 28. 21:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Hónapokig csalt,én rájöttem
2019. szept. 28. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem könnyű volt. Megcsalt, hazudott, megutáltam. Mivel nem ezt az embert szerettem korábban, ezért könnyű volt elengedni. Illetve tudom, hogy ennél többet érdemlek, és meg is kaptam.
2019. szept. 28. 21:15
 4/10 anonim ***** válasza:
28%
Hát idő, sok idő ....de van esély az újrakezdésre? Részedről részéről? Talán ha meg vannak érzelmek meglehet beszelni..De hónapokig ha csalt lehet azzal a nővel is van már érzelem...kevés az infó
2019. szept. 28. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy, hogy megcsalt és még a válás beadása előtt odaköltözött a nő, rá 4 napra, hogy a gyerekekkel elköltöztem onnan. Ez akkora fokú megalázottságot váltott ki belőlem, hogy szerelem ide vagy oda, többre tartom magam, minthogy második legyek a saját házasságomban. Már akkor sem mozgat meg bennem semmit, mikor jön láthatásra. Olyan pici a közös gyerekünk, hogy még nem viheti el.
2019. szept. 29. 08:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Azt nemtudom érzelmek voltak e,de már vége.
2019. szept. 29. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
De kideríthetned ,h meg erez valamit irántad? Van valakije ? Ezeket jó lenne tudni.Ha van akkor engedd el szerintem.
2019. szept. 30. 17:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jo lenne tudni, h van-e valakije???? Minek? Barmilyen jo ember, nem szeret, nem tisztel, ha megcsalt... Felejtsd el
2019. okt. 18. 13:43
 9/10 Zsoltmester ***** válasza:
100%
Volt férjeddel megint összejönni, micsoda tragikomédia lenne. XD
2019. okt. 18. 14:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Első kézből hallottam egy történetet, hogy a férj szeretőzött, a feleség kiadta az útját, elváltak. Most kb 20 éve a szeretőből lett feleséget csalja az exfeleséggel. Senki sem boldog.

Engedd el végleg, és éld az életed. Csak magadnak ártasz vele és soha ne fogadd vissza az exférjedet.

2019. okt. 18. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!