Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után sikerült újra kezdeni egy párkapcsolatot válás után?
Férfiak és nők tapasztalataira is kiváncsi vagyok. És hogyan sikerült túl tenni magatokat a váláson.
Nő kérdező vagyok
Hát nekem 2 éve szinte semmi. Volt egy 4 hónapos "wellness" de olyannyira kiürültem, hogy nem is nevezném azt kapcsolatnak. Olyan mintha kitörölték volna belőlem az igényt valaki másra..
F27
Koszonom h belelatsz az eletembe es velemenyed van igy latatlanul. Van az a pont egy 13eves kapcsolatban amikor kiszeretsz a ferjedbol egyik naprol a masikra. Nemhogy megcsalt de oda is koltozott, nehezen neveznem hazugsagnak de te biztosan jobban tudod. A hazassag nagyon szep dolog ha mindket ember belefeccoli az energiat, de egyedul kapalozni benne semmi ertelme. Amikor legmelyebben voltam volt valaki aki kitartotta a fejem a vizbol es orokke halas leszek neki erte, nem szamit h nem egyutt oregszunk meg. Neha csak bizonyos eletszakaszokra kapunk embereket az eletben, maskor evtizedekre, legritkabban ugy h elejetol a vegeig egyet szeretunk.
Egyebkent anyosom egyszer volt hazas, utana begubozott es jusztse lett kapcsolata, en az ellenkezo vagyok, meg kell gyaszolni a kapcsolatot es menni tovabb, rengeteg boldogsag johet meg barmelyik eletszakaszban az ember eletebe, HA engedi. Hulye lennek megtagadni magamtol es a gyerekeimtol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!