Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mással ezt megteszi, lehet, hogy velem is megtenné?
A felvetésed jogos, bár az baromi furcsa, h mindketten a párotok mellől flörtölgettek meg “egy kicsit többet” tesztek annál, de te csak csajjal kapcsolatban látod a hibát... tipikusan a “másik szemében a szálkát is, sajátodban a gerendát sem” esete...
Amit még fontosnak tartok kiemelni: “ugye ha a szerelem közbe szól, akkor nincs mit tenni.” Khm-khm... MUHHAHHHAHA!
Bocs, de ez a tipikus magukat sem ismerő, a kapcsolatukat/párjukat nem tisztelő, magukat és a cselekedeteiket irányítani képtelen, éretlen emberek dumája. Ez nagyon nem így működik barátom...
Lehet ezt így is, pont az ilyen válnak/szakítanak meg házasodnak/új kapcsolatot keresnek kb. négyévente, és szegények nem értik, hisz’ ők mindent jól csináltak... 😂 Elég szánalom ez a duma, maradjunk ennyiben.
U.i.: nyilván nem a semmire pofázok, tudom, h milyen, amikor beüt a “szerelem” egy házasságban...
Elképzelhetőnek tartod, aha... jóvanakko. Én meg nem. Bírom az ilyen pasikat, ha rájuk mosolyog egy nő, már biztos elválna. Ne nevettesd ki magad! Túl nagy az önbizalmad.
Jah az előző kapcsolatomban megcsaltam a páromat a mostani párommal, azóta nem. Mert nem szar a kapcsolatunk. Ennyi.
Hipergámia,női ösztön.
Olvasgass.
Minden nőben,a párodban is megvan.
Egyem a naiv lelked,még csak flört volt de szerinted elválna miattad 😂😂😂
Fogsz te még koppani kicsikém...
A válaszaid alapján meg álmodozz donhuán..ekkora arcú pasi max pár numera,de senkinek nem kell otthonra,hogy egész nap tátogjon, ha épp nem tetszik neki valami,meg orángután módjára verje a mellét hogy ő faxagyerek, a nő meg örüljön ha hanyatt dobhatja magát ennek az isteni csodának.
Szegény csaj,remélhetőleg rájön mit vitt haza és talál egy kevésbé phöcsmeghajtásos pasit,aki nem 2 pillantásból már esküvőt tervez mással.
#6 Flörtnél egy kicsit azért az több, ha egész idő alatt egymást bámuljuk...
#9 Én csak az igazat írtam, már az is baj? Egyébként én itt nem a szexre gondolok elsősorban, valahogy megfogott ez a nő és kész. Amikor először láttam, már volt valami köztünk, majd egyre jobban kezdtünk megtetszeni egymàsnak. Van, hogy mással próbál féltékennyé tenni a jelenlévők közül. És közben kacéran mosolyog. Ráadásul sokkal csinosabb, mint a legelején. Azt is tudom, hogy miattam kezdett el jobban foglalkozni a külsejével. Lehet, hogy nagyképűen hangzik, de tudom, hogy így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!