Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha mással ezt megteszi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mással ezt megteszi, lehet, hogy velem is megtenné?

Figyelt kérdés
Van egy lány egy helyen, ahová járok és tudom róla, hogy férjnél van. A lényeg az, hogy elég sokszor flörtölünk egymással és szerintem ez kicsit több is annál. Elképzelhetőnek tartom, hogy ha akarnàm komolyabb dolog is lehetne kettőnk közt, akár el is válna miattam. Amitől tartok, az nem más, minthogy ha elválik és mi össze jövünk mi a biztosíték arra, hogy nem talál nálam is jobbat? Mert ugye ha egyszer megtette, akkor lehet, hogy többször is megtenné. Ez még csak elméleti dolog, mivel nekem is van párom több éve és nem is nagyon vonz az, hogy részese legyek egy házasság tönkretételének, de ugye ha a szerelem közbe szól, akkor nincs mit tenni. Mi a véleményetek? Lehet, hogy tőlem is elvàlna később?

2019. jún. 29. 10:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy???? 18-20? Iszonyatosan gyerekesen gondolkodsz...

A nő meg valószínüleg csak kacérkodik,játszadozik veled. Max.1-2-szer megdughatod ha szerencséd van,de túl sokat ne képzelj ebbe bele.

2019. jún. 30. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Már most az esküvőt/válást tervezed vele,úgy hogy még 1 napig se volt a csajod. Szerinted mennyire vagy otthon fejben? xD
2019. jún. 30. 10:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az úgy van, hogy ha egyszer megtette, természetesen megteheti utána még többször is, de az is helytálló, hogy ha megtette pl. 3-szor, negyedszer már nem teszi meg, mert elégedett azzal, aki most van. Ez ilyen egyszerű. Azért mert egyszer megtette, nem okvetlenül következik, hogy másodszor is megteszi!!! Nagyon téves elképzelés az, hogy "megteszi", de természetesen - megteheti, de nem biztos, hogy meg is teszi.

F.

2019. júl. 3. 09:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne már! Most komolyan, hány olyan ember van aki legalább már egyszer elvált, tegyük fel mert rosszul választott párt, akkor ezeknek az embereknek már esélyük sincs?

"Amitől tartok, az nem más, minthogy ha elválik és mi össze jövünk mi a biztosíték arra, hogy nem talál nálam is jobbat?"

Erre pont ugyanannyi a garancia, hogy ha összejöttök, akkor nálad is megeshet az egy másik személlyel, hogy " de ugye ha a szerelem közbe szól, akkor nincs mit tenni."

Mi a garancia arra, hogy legközelebb nálad nem szól közbe a kapcsolatodba a szerelem? :D

2019. júl. 7. 20:49
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha mással ezt megteszi, lehet, hogy velem is megtenné?"

Szerintem egy ilyen kérdésre sajnos mindig az a válasz, hogy igen.

2020. aug. 4. 03:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!