Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy találtam egy rendes férfit, aki bármit megtenne értem, de mégsem tudok beleszeretni?
Azért, mert a szerelem nem így működik.
Egyébként lehet rendes-kedves, de van benne elég tűz, szenvedély, munkakedv, öröm, szexiség? Lehet olyan típus, aki szeret a langyos vízben, konfliktusmentesen úszkálni.
Igazad van, nem ezt érdemli.
Ezért szakìts. Beleszeretni már nem tudsz, ez biztos. Nem neked rendelték.
Lefutott kör az ilyen! Ugyanígy így volt az exem is. Azt mondta élete legjobb pasija vagyok, becsül, tisztel, de nem tud szerelemmel szeretni, mert nem vagyok számára az a nagybetűs férfi. Sokáig húztuk, de végül elengedtem, mert minden egyes nap amit vele töltöttem, saját magamnak pofon volt, mert nem szeretett csak kihasznált lelkileg és anyagilag is.
Vonulj félre az életéből, engedd meg hogy őt is szerelemmel szeresse az arra érdemes.
Mert nem így működik. Senki nem lesz csak azért szerelmes, mert a másik kedves, rendes.
Ha nincs szikra, vonzalom, akkor nincs.
Te bolond vagy. Miert kene ravenni magad erre? Csak azert mert talaltal egy rendes embert nem kotelezo belezugni. Ez nem igy mukodik. Ertem en hogy sok a gonosz pasi, de erre nem az a megoldas hogy az elso elfogadhato vagy rendes emberrel osszejossz es lemondasz mindenrol. Hidd el erdemes kivarni azt a fajta rendes pasit, akibe bele is fogsz szeretni. Ha en is ugy gondolkodnek mint te, soha nem jottem volna ossze a mostani parommal aki “Tökéletes”. ;) de elotte is talalkoztam szemetekkel es rendesekkel is. A rendesekbe nem szerettem bele... de a mostaniba igen!
Ne aszerint szelektalj hogy rendes es szarfej pasi. Akkor minden rendes “szobajohet”. Nem! A rendeseken belul szelektalj, hogy ki az aki megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!