Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találtam egy velvetes cikket/levelet. Kedves hölgyek urak, mi a véleményetek?
"„A férfiak főleg azért pózolnak autók mellett, nyaralós képekkel, mert ha nem tennék, akkor te, és sok hasonló egyből balra húzná, vagy átsiklana fölötte."
"Az exbarátnős kép közismerten működő taktika, mert a nőkben felébreszti a versenyszellemet, és a „ha neki kellett, akkor tudhat valamit” benyomást."
"És igen, a gyors haladás a nőtársaid hibája, hiszen a sok felhőztetett, talonban tartott pasinak nincs türelme, hogy aztán hónapokig tartó udvarlás után megkapja a „bocsmégse”-t, hogy visszamenjen a nő az exéhez, vagy hasonlók"
Én ezt az exbarátnőset tökre kipróbáltam volna, csak sajnos egyikkel sincs olyan képem, csak nekem róluk, meg nekik rólam. Személy szerint reflexből szoktam mindent balra húzni, amin egy darab lány 3 méteres körzetében hüllőnél bonyolultabb létforma van.
32/f
#4: Én nem érzem a "nulla érzelmi intelligenciát". Sok igazság van benne. Mégha lehet kamu is.
Nyílván valóan frusztrált, és ez érthető. Ez az, ami szerinted hányinger?
"A férfiak főleg azért pózolnak autók mellett, nyaralós képekkel, mert ha nem tennék, akkor te, és sok hasonló egyből balra húzná, vagy átsiklana fölötte." - Ha addig nem kukáztam, akkor az autóval pózolós fotó miatt le fogom selejtezni.
"Az exbarátnős kép közismerten működő taktika, mert a nőkben felébreszti a versenyszellemet, és a „ha neki kellett, akkor tudhat valamit” benyomást." - Hát nem, inkább "ő is csak eddig bírta a gyűrődést mellette" hatást kelt, vagy azt gondolom, hogy barátnő mellett akar kis p!csäkra vadászni.
"És igen, a gyors haladás a nőtársaid hibája, hiszen a sok felhőztetett, talonban tartott pasinak nincs türelme, hogy aztán hónapokig tartó udvarlás után megkapja a „bocsmégse”-t, hogy visszamenjen a nő az exéhez, vagy hasonlók" - Ha a férfiak is válogatnának, és nagyobb igényeik lennének, Istenem, hol tartana az emberiség...
#8 nem biztos, mert már megismered, és megfoghat valamivel, nem megy balra rögtön.
Nem, nem azt a hatást kelti, ez jól látszik a sok, családapákra nyomuló szeretőként működő fiatal fruskánál, és az itteni pont ilyesmikről szóló kérdéseiknél.
Válogatnak a férfiak is, de nem annyira mint a nők, mert akkor már kihalt volna az ember, vagy úgy simán, vagy a belterjességből adódó degeneráció miatt :) Na meg ha még jobban válogatnának, akkor azért IS szemetek lennének.
És tényleg, aki válogat most is ilyen, annyira fel tudnak háborodni a nők, ha leválogatják őket, olyan hisztiket tudnak csapni, tragikomikus látni az ilyet, sajnos láttam már jópárat.
#4 nyilván frusztrál, ha betalál neked/nektek, és a nulla érzelmi intelligencia miatt csak ilyen acsarkodást sikerül összehozni, az önelemzés helyett.
De te, és a többi ilyen is írhat nekik, ott az email cím. Viszont valami jobbat találjatok ki, mert az ilyen fröcsögéseidet nem valószínű, hogy kiteszik.
Na pontozzatok le, és hadd lássak valami jóféle acsarkodást felém is, mert a nevetés jót tesz! ;)
"Nem, nem azt a hatást kelti, ez jól látszik a sok, családapákra nyomuló szeretőként működő fiatal fruskánál, és az itteni pont ilyesmikről szóló kérdéseiknél." - De rám olyan hatást kelt, amit leírtam, a családapákra hajtó fruskákat leszarom.
"Válogatnak a férfiak is, de nem annyira mint a nők, mert akkor már kihalt volna az ember, vagy úgy simán, vagy a belterjességből adódó degeneráció miatt :)" - Aha, mindegy, csak ne anyád meg nővéred/húgod legyen? Brávó, brávisszimó!
"Na meg ha még jobban válogatnának, akkor azért IS szemetek lennének." - Egyesek szemében igen. Vannak, akik jobban megbecsülnének titeket, de nehogy elhidd, mert a végén még át kell értékelned magad, attól pedig Isten őrizz! :o
"És tényleg, aki válogat most is ilyen, annyira fel tudnak háborodni a nők, ha leválogatják őket, olyan hisztiket tudnak csapni, tragikomikus látni az ilyet, sajnos láttam már jópárat." - Én ugyanezt láttam férfiban, akkor minden férfi nyomuló, erőszakos, hisztis dög? Ja nem, az általánosítás csak egy irányba működik.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!