Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már eddig nem találtam senkit, nem is fogok?
Kicsit elvontabb vagyok, szeretem a művészfilmeket, a színházat, szeretek olvasni és filozofálni. A páromat is valahogy így képzelném el. A környezetemben nem igazán találkoztam még ehhez hasonló fiúval, de lehet csak nem jó helyeken fordulok meg.
Kezdeményezni szoktak nálam, de természetesen mindig a harsányabbak vagy akik kicsit sem jönnek be, szóval már nem tudom hová kéne mennem :D 23/N
Ajjj, de ismerős, bár én fiú vagyok.
Kezdeményezz te is, és/vagy járj el olyan helyekre, ahol elvontabb emberek is megfordulnak: művészmozi, alterebb szórakozóhelyek, romkocsmák (tudok pár jót), koncertek stb.
Ha te valóban 23 vagy és nincs pasid akkor te valami k....a ronda lehetsz v AIDS-es máskülönben nincs olyan isten h nem lehet pasid.
Csak a társkeresők átlag 90%-a pasikból áll.
V te egy unatkozó 10 éves troll vagy aki GYK-n este "poénkodik".
Mer ilyen NINCS !
1-es, 4-es, vagy csak igényes, és nem jön össze az első műveletlen tahóval, aki rámozdul. :D
Amúgy 3-mas vagyok, még annyit tennék hozzá, hogy nyilván ez akkor lesz egyszerűbb, ha budapesti vagy. Vidéken tényleg nagyon nehéz megfelelő embert találni.
Akkor ezek szerint pontosítanék. Van jelentkező csak neked Mount Everest méretű elvárásaid vannak.
Na ez meg nem a pasik hibája.
Az ilyen introvertáltabbak nehezebben kezdeményeznek szóval nem véletlen hogy a harsányabbak jobban körülzsonganak
szerintem érdeklődés szerint lehetne ismrekedni tematikus helyeken, mittomén nyelvklub, filmklub, kirándulócsoport, jóga stb stb stb... ami érdekel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!