Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitelendo ha egyedul vallalok gyereket, es csak arra hasznalok egy ferfit, hogy gyereket " csinaljon"? 31 evesen nem talaltam meg senkit akinek szulnek, viszont nem akarok kifutni az idobol. Biztos egzisztenciam van, a penz nem gond.
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:55
1/32 anonim válasza:
Igen, mert annak a gyereknek szüksége van az apjára-még ha toronyórát lánccal is adsz a gyereknek-akkor is.Míg nem volt gyermekem, és nem voltam anya, én is hasonlóképpen gondolkodtam mint te. Aztán megszülettek a gyermekeim, és pontosan tudom milyen nagy szükségük van az apjukra.Hiába teszek én meg mindent nekik.
2/32 anonim válasza:
Tudom ajánlani ezt a könyvet!
John Irving:Garp szerint a világ
Olvasd el!
3/32 anonim válasza:
A bátyámmal ugyanezt csinálta egy nő, de ez még hagyján, még el is akarta bátyámtól tiltani és a gyereket is a mai napig ellene neveli. Persze addig ők voltak az álompár, amíg teherbe nem esett.
Belegondoltál te abba, hogy a férfinek és a családjának milyen érzés, ha így át vannak vágva? Azt a nőt, aki így átver és kihasznál egy férfit, letöltendő fegyházzal büntetném!
Ha csak megtermékenyítést akarsz, menj spermabankba, de ne tegyél tönkre egy másik embert!
4/32 anonim válasza:
Az egy dolog, ha eleve csonka családba akarsz szülni.
Az is egy dolog, ha csak erre akarsz használni egy pasit.
Az elítélendő, ha ezt nem mondod meg neki.
5/32 anonim válasza:
Akkor és csak akkor nem elítélendő, ha kereke perec a pasi tudomására hozod, hogy mit akarsz tőle. Ha ő ezt vállalja, semmi gond. Ám, ha csak "felcsináltatod" magad, anélkül, hogy a kiszemelt áldozat, tudná, miben mesterkedsz, az a legnagyobb aljasság a világon. A gyerekvállalás két emberre tartozik.
7/32 A kérdező kommentje:
Ugy gondoltam, hogy a ferfi nem is tudna.en szeretnek gyereket es felek, kifutok az idobol.
2012. dec. 23. 22:26
8/32 anonim válasza:
hát nem a megszokott megoldás! abba érdemes belegondolni, hogy a gyereknek apa is kell! más pulyáját pedig egy férfi sem fogja sajátjaként szeretni.
9/32 anonim válasza:
Szerintem nem gáz valamilyen szinten. Teljesen megértelek igaz én 24 éves vagyok, még nem szeretnék gyereket, de a pasik hozzáállása a kapcsolathoz többnyire az első kezdeti fázisban jó, utána inkább rosszabb, az unalmas házaséletről nem is szólva. Mindenki tudja, hogy nincsen tökéletes pasi sem ahogyan tökéletes nő sem.Nem hiszek a tündérmesékben, és lehet fikázni, de ha a kérdezőnek nincsen kedve elviselni az "élete párja" rigolyáit vagy egyáltalán egymást akkor minek az egész? Igen megértem, hogy a gyereknek apa kell,viszont jobb egy anyával felnőni mint egy rossz hangulatú családban sínylődni évekig. Tudom miről beszélek.
10/32 A kérdező kommentje:
Koszi a velemenyeket!
Utolsonak : koszonom a megertest!
2012. dec. 23. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!