Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitelendo ha egyedul vallalok gyereket, es csak arra hasznalok egy ferfit, hogy gyereket " csinaljon"? 31 evesen nem talaltam meg senkit akinek szulnek, viszont nem akarok kifutni az idobol. Biztos egzisztenciam van, a penz nem gond.
35 vagyok, nő, egyedülálló. Én nem tenném meg, de nem azért mert elítélendőnek tartom, hanem mert nem vagyok ilyen bátor. Félnék egyedül belevágni.
De tudod mit?! Szerintem nem szemétség illetve tök mindegy, mások szerint az el....
de elkésve egyébként nem vagy. 31 éves az egyáltalán nem öreg, sőt. Szerintem 35-ig várj, hátha...
Én apa nélkül nőttem fel. Egy idő után volt nevelőapa, de vele soha nem volt olyan igazi a kapcsolatom. Szerintem, ha vagy elég bátor és van elég pénzed akkor egyedül is belevághatsz, nem elítélendő. Anyu engem fiatalon szült, apám elzüllött (anyunak ez nem a nagy szerelem volt hanem a nagy szerelem utáni vigasztalódás). Elváltak. Sose láttam, nem is lennék kíváncsi rá (ő se volt soha rám, míg nekem lett volna szükségem rá).
Nem tudom mit lehet mondani a gyerekednek ha kíváncsi lesz, hogy hol az apja, mert jó válasz nincs rá, főleg amíg kicsi. Én csak ezt az egy buktatót látom ebben a felállásban.
Apát meg olyat választanék aki totál ismeretlen és nem helybéli és nem mondanám meg neki. Le lehet pontozni, de jobb ha neki az csak egy kellemes éjszaka volt. Így nincsenek, nem is lesznek elvárások egyik részről sem. Persze tisztább spermabankból és ott jobban szűrik is a jelentkezőket. Biztonságosabb mint egy egy éjszakás kapcsolat. És úgye elsőre csak ritkán sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!