Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elitelendo ha egyedul vallalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elitelendo ha egyedul vallalok gyereket, es csak arra hasznalok egy ferfit, hogy gyereket " csinaljon"? 31 evesen nem talaltam meg senkit akinek szulnek, viszont nem akarok kifutni az idobol. Biztos egzisztenciam van, a penz nem gond.

Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 21:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Én megcsinálom neked! De csak akkor, ha nem követelsz gyerektartást. (Ráadásul vannak elvált apukák is, szóval később összejöhetsz egy gyermekes apukával).
2012. dec. 24. 12:11
 12/32 A kérdező kommentje:

Utolso, szolok, ha aktualis lesz :)

Gyerektartas nem kell :)

2012. dec. 24. 12:16
 13/32 Tisztelthölgyem/uram ***** válasza:

Azért 31 évesen még nem kell félni, hogy kifutsz az időből. 35-40 évesek is szoktak első gyereket szülni, komplikáció nélkül.

Ha mindenképp ezt választod, menj a spermabankba és ne verj át egy férfit ezért. Nem szólnál a férfinak róla, szép.....és ha a gyerek majd elkezd faggatni hol az apja, mit fogsz mondani? Mert meg fogja kérdezni!

Az apa szerepe fontos egy gyerek életében. Még ha csak hétvégi apa, akkor is, jobb, mint a semmi.

Vannak egyedülálló anyák és gondolom nem viccből döntöttek így, hanem a pasi lelépett, alkesz lett, stb....kérdezd csak meg őket, milyen is. Nyilván ha úgy hozná a sors, hogy az apa nem vállalja a felelősséget, felnevelnék én is egyedül egy gyereket. De direkt csináltatni, mert kell. Ez egy kicsit önzőség nem? Pedig 35 éves vagyok. És nem félek, volt, hogy féltem (kapzárási pánik) majdnem férhez is mentem egy hozzám nem illő emberhez, de nagyon örülök, hogy nem tettem meg. Ha lesz gyerekem, lesz. Ha nem nem....gondold csak át. Egy élőlényről beszélsz. Egy emberről és nem egy bútorról amit 30 körül már illik beszerezni. A pénz meg jó dolog, csak egy gyereknek szeretet is kell, szerető család.

Ne nézzük már a férfiakat két lábon járó spermabanknak. Aztán meg sok nő csodálkozik, hogy nem veszik őket komolyan a férfiak. Hát én ezen nem csodálkozom. Tudod használni tárgyakat szoktunk és nem embereket.

Van még időd, pár év, azalatt még összefuthatsz egy olyannal, aki jó apa lehetne és szerstő férj? Én azért adnék még magamnak pár évet a helyedben.

2012. dec. 27. 00:11
 14/32 A kérdező kommentje:

Koszi a velemenyt.

Persze, meg adok idot magamnak, csak elmeletben kezdtem ezen gondolkozni.

2012. dec. 27. 01:07
 15/32 anonim ***** válasza:
Akkor már inkább spermabank legyen, az korrektebb mint átvágni a pasit. Ha később rájön a férfi akkor lehet hogy bele akar majd folyni a gyerek életébe, az meg esetleg kellemetlen lenne neked, hogy vki akivel 1x lefeküdtél és csak arra kellett az életed részévé akar válni
2012. dec. 31. 13:00
 16/32 anonim ***** válasza:

Én is! én is!!!

Még egy jelentkező...

Hol laksz?

Melyik megye?

2012. dec. 31. 13:09
 17/32 anonim ***** válasza:

45 től felfele szokás kifutni az időből, harmincas korszak még fiatal eléggé. Bár a nők hamarabb vénülnek, de még akkor is.

A fickó elég nagy állat volna,ha teherbevágna ilyen feltételekkel, mert a tartásdíjat azért ki kéne köhögnie, cserébe viszont nem kap anyukától jó szexet. Ez elég szomorú rá nézve.

2012. dec. 31. 13:32
 18/32 anonim ***** válasza:

Bandinak, pacsi, egyik kedvenc regényem.

Kérdezőnek: ha így egyeztek meg a pasival, tehát nem a tudta nélkül mesterkedsz, akkor szerintem elítélendő.

27 N

2012. dec. 31. 14:35
 19/32 anonim ***** válasza:
bocsánat: NEM elítélendő
2012. dec. 31. 14:35
 20/32 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! elítélendő. megértelek, megértem h vannak vágyaid, elképzeléseid, DE! a gyereknek szüksége van apára is, családra, főleg ha fiú a gyerek. a pénz semmire nem elég, ha nem kapja meg a gyerek azt, amire szüksége lenne neki. ne akarj kitolni azzal a szerencsétlen gyerekkel! én is apa nélkül nőttem fel, veled kb. egykorú vagyok és a mai napig iszom a levét annak, amit a szüleim műveltek az én születésem érdekében. azt a sok szenvedést, küzdelmet, amiknek még azóta se látom az értelmét és eredményét, nem kívánom senkinek a te gyermekednek sem. persze, minden nő azt mondja, hogy ő hú de jól fel tudna nevelni egy gyereket egyedül is, de ez nem igaz. én megértem a vágyaidat és elképzeléseidet, de ugyanakkor nagyon el is ítélem, ha ezt tényleg meg is akarnád valósítani, mert sajnos magamon kívül is sok szenvedő fiatalt ismerek, akiknek a szülei így vagy úgy, nem a megfelelő családi hátteret biztosították a gyereküknek, voltak ilyen gyerekek az öngyilkosság szélén is meg még ki tudja, hol, pszichiáternél is, stb.
2013. febr. 9. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!