Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok randit, gond?
szia!
hány éves vagy?? szerintem simán elképzelhető, hogy ez pár év múlva változni fog vagy éppen ha egy olyan srác elhív, aki bejön neked, akkor rohanni fogsz.
amúgy nem kell rá parázni, hogy hú, mi lesz ha görcsölni meg izgulni fogsz. először mindenki izgul, de ha szimpatikus a srác, akkor könnyű feloldódni. csak az első 5-10 percet kell túlélni!! :))
Én másfél éven át keményen randiztam két kapcsolat között. Annyira élveztem ezeket, hogy most is mennék randira. Az a lényeg, hogy nem kell izgulni, nem kell megfelelni senkinek. Gyerekként én is úgy gondolkoztam, mint te. De nagyon megtetszett az a szitu, hogy két idegen találkozik és valamiről elkezd beszélgetni, aztán eljutnak valahová. Terelem a beszélgetést, de még is sodródok.
Ha még nem érzed, hogy eljött a te időd, akkor várjál nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!