Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem akarok randit, gond?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok randit, gond?

Figyelt kérdés
Nem az van, hogy nem vágyok barátra, van is valaki, aki tetszik, de randira vele se mennék. Még sose hívtak, ez is igaz, de a barátnõim már voltak randin, és azokból, amiket õk mondtak, eldöntöttem, hogy nekem nem kell ez az egész. Valahogy nem tetszik, hogy végig a görcsölés van, meg hogy mikor lehet csók... tiszta baromság. Vagy csak én látom így?
2012. nov. 19. 18:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát csak te látod így. Vagy csak én vagyok túl jó randipartner?
2012. nov. 19. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:

szia!

hány éves vagy?? szerintem simán elképzelhető, hogy ez pár év múlva változni fog vagy éppen ha egy olyan srác elhív, aki bejön neked, akkor rohanni fogsz.

amúgy nem kell rá parázni, hogy hú, mi lesz ha görcsölni meg izgulni fogsz. először mindenki izgul, de ha szimpatikus a srác, akkor könnyű feloldódni. csak az első 5-10 percet kell túlélni!! :))

2012. nov. 19. 18:46
 3/5 anonim ***** válasza:
csak kíváncsiságból megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? :)
2012. nov. 19. 18:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom, hogy fog-e még változni a véleményem... Amúgy 16 vagyok.
2012. nov. 19. 18:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Én másfél éven át keményen randiztam két kapcsolat között. Annyira élveztem ezeket, hogy most is mennék randira. Az a lényeg, hogy nem kell izgulni, nem kell megfelelni senkinek. Gyerekként én is úgy gondolkoztam, mint te. De nagyon megtetszett az a szitu, hogy két idegen találkozik és valamiről elkezd beszélgetni, aztán eljutnak valahová. Terelem a beszélgetést, de még is sodródok.

Ha még nem érzed, hogy eljött a te időd, akkor várjál nyugodtan.

2012. nov. 19. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!