Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elitelendo ha egyedul vallalok gyereket, es csak arra hasznalok egy ferfit, hogy gyereket " csinaljon"? 31 evesen nem talaltam meg senkit akinek szulnek, viszont nem akarok kifutni az idobol. Biztos egzisztenciam van, a penz nem gond.
Az a baj, hogy pénzzel akarsz megoldani mindent, az a baj, hogy ki akarod használni a másikat, az a baj, hogy azt hiszed minden pasi ilyen, hogy nem akar gyereket, satöbbi...
Az a baj, hogy csak erre vagy képes, és csak azért kell a baba, hogy kihasználd. Aztán jön a gyerektartás és egyebek...
Szerintem rinyálás helyett álj a talpadra 31 éves nőként, és nem itt sírni azon, hgogy nincs párom. Vagy teszel érte vagy nem! Valóban a biológiai óra kecseg, gondolom végig dolgoztad eddig az éveidet, karrier egyebek.
Sajnos az emberek anyagiasak, csak elfelejtik a pénzzel nem lehet szeretetett adni, sem pedig megenni sem. ÉSm még sorolhatnám. Vagy tisztességgel úton oldod meg vagy sehogy sem. ÉRdekes, itt van a modern technika, facebook, stb. Az emerek mégis elidegenednek. Talán a pénz, a vároosi életmód, az egzisztencia, és a társadalmi különbségek teszik mindezt ezt-gondolok pl diplomás csak diplomást és ehhez hasonló elméletekkel..
Az agyonhajszolt életünk közepette elfelejtünk egymáshoz közeledni, mert a pénz fontosabb az emberi kapcsolatoknál. Talán nem is a pénz a gond, hanem az, ahogy élünk. Az életmódunk, az elidegenedés, és a rhanó életmód. Mivel te is 10-15 év múlva kifutsz biolgiailag, neked is rohannod kell, hát nem véletlen mondják azt, rohanunk ész nélkül és közben azt sem vesszük észre, hogy múlnak az évek!
Fel a fejjel, ne csalj, ismerkedj!! ÉS talán lejjebb kéne adni az igényeket, mert az egyszerű ember is lehet jó ,szép, okos, valamint szerethető!
És majd akkor is ilyen marhabiztos lesz az egzisztenciád, amikor kirúgnak a munkahelyedről, mert a négyében gyereked két hónapon belül már negyedszer beteg és el kell menned vele táppénzre?
Igen, van olyan kényszerhelyzet, amikor ilyen szitu áll elő. De hogy direkt nekimenni egy csonka családnak? Szerintem nem hogy kifutsz az időből, de egyenesen éretlen vagy még a gyerekhez, mert a saját szempontjaidat tartod szem előtt.
17-esnek meg: a nők nem hamarabb vénülnek, hanem csak bizonyos korig fogamzóképesek, te észlény. Van olyan ismerősöm, akinél ez 35 év volt, van, akinél 50, teljesen változó.
Nem ítéllek el, megértem, ha valaki nagyon vágyik egy gyerekre, de társat nem talál.
Viszont nem árt, ha néhány dolgot megfontolsz.
Egyrészt az oké, hogy apukától nem kérsz gyerektartást, de kicsi a világ, elég a facebookra feltölteni egy fotót a gyerekről, a kíváncsi ex-szerető pedig megnézi a profilodat, máris előállhat mindenféle igényével, hogy márpedig ragaszkodik a láthatáshoz. Ne hidd azt, hogy majd örül inkább hogy megúszta a gyerektartást, könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy köteleznek arra, hogy a hipp-hopp megjelent apuka szépen elviheti az addig sosem látott gyerekét egész hétvégére. És biza volt már ilyen a történelemben, apuka a terhesség hírére lelépett, aztán a 7 éves gyereket most kikészítette azzal, hogy váratlanul felbukkant és követelte a láthatást. Az anyuka idegbeteg lett, mert az apa folyton feljelenti, mondván nem adta oda a gyereket, már vagy százezer forintot fizetett bírságra, holott az apa oda se tolta a képét. Viszont azt állította, hogy ott volt és az anya megtagadta a láthatást. Ha el is viszi a gyereket (nem azért hogy szórakoztassa, hanem mert így rúghat egyet a nőbe), akkor az a szerencsétlen már bőg, fáj a hasa, hiszen alig ismeri.
A másik az, hogy elvált anyaként nagyon is látom, hogy a gyerekeknek mennyire fontos az apakép is. Egy másik anyukával beszéltük ki épp, hogy az ő fia olyan mint az én lányom, minden pacákra másznak rá, ha kapnak egy kis figyelmet (pincértől kedves szavak, játszóházban a felügyelők foglalkoznak velük) szó szerint csüngenek az illetőn. Új párom lett aki tök normálisan áll hozzájuk, ha jön hozzánk, a gyerekek lógnak rajta mint a karácsonyfán.
A biztos egzisztencián mit értesz? Ha a családod rajta van a 100 leggazdagabb magyar listáján és a szülésre már ott lesz a bentlakásos bébiszitter meg a bejárónő kiganajozza a lakást és bevásárol, akkor oké.
Nekem a saját, tehermentes lakással, multinál igencsak jövedelmező állással sem fáklyásmenet. Iszonyat nehéz az, hogy ha nem tudod kipihenni magad a pároddal, ha néha nem tudsz elszabadulni a gyerek mellől feltöltődni. A kisgyerekes anyukákat meg nagyon nem csípik, a gyerekek meg sokszor betegesek, ha nem akkor is iskola szünet, ovi szünet, anyák napja, holnapra kifújt tojást kérünk, hétfőre kisf.szom, szerdán ez, csütörtökön az... Szóval ha jó munkád van, jó fizetésed, saját lakásod hitel nélkül, az még nagyon nagyon kevés...
Elvált anyuka vagyok
Sziasztok, koszonom a valaszokat.
Erdemes elolvasni, es megfontolni- akkor is, ha a dontes az enyem.
Kulfoldon lakom ( allampolgar vagyok) , itt kicsit maskent itelik meg a kisgyermekesek helyzetet, nem rugjak ki, mert beteg a gyerek, erre torveny van, foleg ha valaki allami intezmenyben dolgozik.
Koszi a valaszokat, gondolkodom.
Valaki emlitette a facebookot- ilyen sz@rsagokkal -mint facebook- nem foglalkozom, van jobb dolgom is.
Külföldön?
Esetleg németországban?
Ha igen írd meg légyszi privátban merre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!