Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűből mindkét félnek kell egy, vagy csak a barátnőmnek, ha szeretném megkérni a kezét? Illetve egy 20000 Ft. Körüli gyűrű megteszi? Nincs túl sok pénzem, nem tehetem meg, hogy drágábbat veszek, de nagyon szeretném megkérni a kezét.
#3 szerintem nincs azzal a lánykéréssel semmi baj.
Amúgy sosem értettem az olyan embereket akiknek alig van pénze de házasságot tervez. Oké tervezzen kérje meg a párja kezét de tudod elég nagy gáz ha valaki évek után is csak menyasszony de esküvő még 2 de rosszabb esetben 10 év múlva sem lesz. Nekem ne kérje meg pasi divatból a kezem ha maximum 1 év múlva nem akar tényleg esküvőt. Szerintem semmi értelme nincs ha nincs pénze az embernek a lagzira. Meddig akarod a kedvesed abban a hitben ringatni hogy el fogod venni? Gyűjts pénzt kérd meg a kezét és kezdjétek el az esküvőt is tervezni/szervezni. Sok szomorú nő van akinek megkérték a kezét de onnan sehova sem halad a kapcsolat.
#4, fedi a valóságot amit írtál és sokaknál divat évekig "jegyben járni", de eleve egy normális férfi, aki nőt akar magának az úgy csinálja hogy nem üres f.sszal csajozik, hanem gondol arra is hogyha eljegyzés meg esküvő lenne akkor tudja honnan elővenni a rávalót abban a pillanatban. Az nem beszéd hogy nincs pénz és csak a szeretet számít.
Pénz nélkül nem szabad ilyenben gondolkodni, mert ennek meg kell adni a módját. Volt egy 30 éves csaj, aki dolgozott nekem és nő létére azt mondta, hogy abbahagyja a fölösleges költekezést és elkezd gyűjteni a családi életére, hiába volt egyedülálló. Közel 1 éve kezdte hogy tett félre minden hónapban 30-40 ezret, vagy amennyit tudott, mert ha gyerek lesz akkor nagyon sokra lesz szüksége. Azóta már van vőlegénye, nyáron lesz 1 éve hogy együtt vannak és nagyon helyesen csinálta, mert pénz nélkül nem lehet tervezni ilyen nagy dolgokat.
Csak a nő kap ilyenkor gyűrűt a férfitól.
De van aki ezt se tartja.
Igazából minden lehet akárhogy, attól függően hogy mit akartok, tudtok csinálni és, hogy mi a hölgy elvárása/álma.
Ha eljegyzési gyűrű:
Ezt a gyűrűt jó eséllyel örökké hordja majd, így nem árt ha minőségi. Na most az nem 20k hanem mondjuk 120k. (És persze sokkal többért is van )
Ha nem gyémánt megy bele , akkor a cirkónia sokkal olcsóbb. De az megkopik egy év alatt is.
De ha nem fontos a klasszikus értékrend, akkor lehet pl fa gyűrűt is szerezni ami különleges azért. Vagy total jelképesen saját készítésű is lehet.
Házasság és esküvő két külön dolog szerintem.
A házasság az nulla forintból is meglehet, szerintem ez a fontosabb, ez az ami kihatással van a jövőre.
Az esküvő az egy buli. Ami több millió forint.
30F, házas aki sokat fizettek esküvőre :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!