Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok, ha már nem lenne köztetek igazi kapcsolat, viszont lenne három kicsi gyereketek?
Igazából a gyerekeken kívül már semmi nem köt össze minket. Beszélgetni nem szoktunk, illetve csak a mindennapi élethez szükséges dolgokról (mit kell venni a boltban, gyerekek programjai, szükségletei stb). Közös programjaink nincsenek. Amit csinálok, az mindig rossz, folyamatosan kapom a szépen becsomagolt, de egyértelmű lecseszést, amiért ez vagy az nincs megcsinálva, vagy rosszul van. Vagy ha valamit elfelejtek. Merthogy mindent nekem kell észben tartani. Ha itthon van, folyton szentségel, morog az orra alatt, konkrétan nyugodtabb vagyok, amikor dolgozik.
Viszont a gyerekeknek nagyon jól apja. Szeretik is, talán jobban mint engem.
A harmadik gyerek szuletese utan romlott meg a kapcsolat? Ha nem, es mar elotte is rossz volt, miert kellett ujabb gyerek? Mennyire kicsik a gyerekek?
Annyira azert nem lehetett rossz, ha vedekezes nelkul szexeltetek.
Manapság már van megosztott felügyelet. Egy hét apu egy hét anyu. Ha ez így működőképes volna, azonnal válnék.
Ámbár nem értem, miért mindenki arra gondol, hogy anyuka az egyetlen,aki innentől pesztrájhatja a gyerekeket.
Gondolom, a gyermekek nem hármasikrek.
Lett volna idő gondolkozni.
Ha van saját ingatlanod és annyi jövedelmed/megtakarításod, amiből meg tusz a három gyerekkel élni, akkor hajrá. Azt is vedd figyelembe, hogy babysitterre is szükséged lehet, aki majd hozza-viszi a gyerekeket, velük lesz, amikor dolgozol és akire rá tudod őket bízni, amikor betegek. Az, hogy a férjed most jó apa, az nem jelenti azt, hogy válás után is az lesz. Nem veheted biztosra, hogy számíthatsz majd rá. Még ha egy hónapban két hetet nála is lennének a gyerekek, a maradék két hétben akkor sem fogod tudni segítség nélkül megoldani az egészet egyedül.
Esetleg a nyitott kapcsolat nem jöhet nálatok szóba? Maradtok házasok, együtt nevelitek a gyerekeket, de azon kívül mindketten szabadok vagytok és más kapcsolatokat kerestek?
Hát most lehet poénkodni, de én például szívesen beszélgetnék Baudelaire műveiről is. Csak nem vele, mert arra sosem volt fogékony.
Ellenben szívesen megosztanám vele ha öröm ér, vagy ha valami aggaszt, elszomorít. Vagy megnézni egy filmet és beszélni arról. Bármiről, ami több annál, hogy elfogyott a szalámi vagy hogy új cipő kell a gyerekeknek. Bár ez utóbbi is olyan téma, amivel már nem rabolhatom az idejét, mert neki mindegy, úgyis én tudom milyen kell.
Három gyerek mellett már ne várj csodát: az anyagiak előteremtése és a családmenedzselés annyi idejét és energiáját veszi el a két szülőnek, hogy másra szinte nem is marad. Filmnézés? Belealszik az ember vagy ha ébren is marad, nincs energiája értelmezni.
Válni kár lenne, három gyerek mellett már anyagilag nagyon nehéz. Inkább a szokásos forgatókönyvet kell követni: tartani kell egy bikát valahol, otthon meg vár az igavonó barom.
Én nem válnék. Magam is így élek már pár éve és még pár évig. Néha megdícsérem magam, milyen ügyesen fenntartom a házasságomat, mert én próbálkozom folyamatosan jobbá tenni és odateszem magam, de máskor magamba roskadok, hogy mire elhagyhatom, végleg megöregszem.
De közben látom a barátnőmet, aki egyedül neveli a két kamaszt és a fia nem tud elmenni az osztálykirándulásra, mert az a 20.000 forint nem fér bele a hónapba. Én ezt nem bírnám, inkább nekem fájjon. Szeretném jó anyagi körülmènyek közt felnevelni őket, amennyire lehetséges.
"Bármiről, ami több annál, hogy elfogyott a szalámi vagy hogy új cipő kell a gyerekeknek."
Mi innen simán el tudunk kanyarodni komolyabb témák felé. Intelligencia kérdése. A te párod nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!