Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok, ha már nem lenne köztetek igazi kapcsolat, viszont lenne három kicsi gyereketek?
Igazából a gyerekeken kívül már semmi nem köt össze minket. Beszélgetni nem szoktunk, illetve csak a mindennapi élethez szükséges dolgokról (mit kell venni a boltban, gyerekek programjai, szükségletei stb). Közös programjaink nincsenek. Amit csinálok, az mindig rossz, folyamatosan kapom a szépen becsomagolt, de egyértelmű lecseszést, amiért ez vagy az nincs megcsinálva, vagy rosszul van. Vagy ha valamit elfelejtek. Merthogy mindent nekem kell észben tartani. Ha itthon van, folyton szentségel, morog az orra alatt, konkrétan nyugodtabb vagyok, amikor dolgozik.
Viszont a gyerekeknek nagyon jól apja. Szeretik is, talán jobban mint engem.
Biztos, hogy nem. Harom gyerekkel meg anyamhoz sem tudnek hazakoltozni, csak alberletbe. Azt viszont penzugyileg nem birnam finanszirozni, mert igy is egy keresetbol elnenk negyen.
Emellett idovel es energiaval sem birnek 3 gyereket egyedul nevelni.
"Beszélgetni nem szoktunk, illetve csak a mindennapi élethez szükséges dolgokról (mit kell venni a boltban, gyerekek programjai, szükségletei stb)."
Mégis miről szeretnél? Kant filozófiájáról?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!