Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mért van az, hogy válás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogy válás után a férfiak olyan hamar találnak párt?

Figyelt kérdés

Mi, nők meg nem. Arra a tipikus esetre gondolok, amikor a férj félrelép, de a nő adja be a válást.

Nálunk is ez volt, de már nem azzal a csajjal van együtt, akivel megcsalt, hanem azt hiszem a 3.-kal. Én meg csak őrlődöm, gyűlölöm még az emlékét is. Ők mért tudnak ilyen hamar túllépni 10-15 év hazásságon? Ráadásul a gyerekek is többnyire a nőknél vannak. Nincs hiányérzetük, nem sajnálják az együtt töltött éveket? Tényleg olyan hamar pótolhatók vagyunk bárkivel?

Az esetek többségében sokkal fiatalabbal, szebbel, vékonyabbal csal meg (lép le). Ennyire fontos nekik a feszes fenék, szűk p...a, hogy az egész addigi életüket képesek feláldozni érte? Lemondanak arról, hogy lássák felnőni a gyerekeiket, az addig kemény munkával megszerzett dolgokat, egzisztenciát a sutba dobják. Miért? Megéri nekik?

2010. okt. 8. 19:30
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
mert igenytelenek es beakarjak bizonyitani mekkora nagy bikak is ok.meg hat nem ok nevelgetik a hatramaradt gyerekeket,igy marad idejuk ismerkedni is.te meg mire hazaersz a munkabol,elrendezed csemeteket,megfozol masnapra..dobj be egy harcisminket,fuzess dadat,jo esetben nagyszuloket angaszald es menj el pasivadaszatra...na,ezert
2012. ápr. 23. 19:05
 32/34 anonim ***** válasza:

ösztönlények, azért- nekik a trófea kell- engem is csaltak meg szemét pasik, szóval tudom milyen ez: aki egyszer megteszi, megteszi még 1x, és többel is akár

a farkukban hordják az eszüket..

2014. ápr. 26. 08:58
 33/34 anonim ***** válasza:
én normális, tisztességes nő vagyok- aki sohasem csalt meg senkit- a korrektség híve vagyok: mégis velem a pasik voltak szemetek- sose értettem: miért kell nekik a sok felszínes kiscsaj, akik csak max. szexet akarnak, de csak ennyi, és a normális, értelmes nőket ilyenekért megcsalják: én ezt tapasztaltam: akit szerettem, neki fontosak voltak a plázacicák mint az én szeretetem és hűségem: ennyit a pasikról: ja és a legtöbbjük nem egy nagy jellem:akik nem mondják a megcsalt nő szemébe, hogy mit tettek és nem szakítanak nyíltan, hanem írnak egy sms-t vagy e-mailt stb..
2014. ápr. 26. 09:02
 34/34 anonim ***** válasza:
az állatokat nem kellene lenézni: az állatok nem hagyják magukra a kölykeiket, mint sok ember ugye otthagyja a gyerekét a kórházban, elveteti szándékosan,ja és az állatok-ellentétben az emberekkel- nem párosodnak a vérrokonaikkal
2014. ápr. 26. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!