Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy válás után a férfiak olyan hamar találnak párt?
Mi, nők meg nem. Arra a tipikus esetre gondolok, amikor a férj félrelép, de a nő adja be a válást.
Nálunk is ez volt, de már nem azzal a csajjal van együtt, akivel megcsalt, hanem azt hiszem a 3.-kal. Én meg csak őrlődöm, gyűlölöm még az emlékét is. Ők mért tudnak ilyen hamar túllépni 10-15 év hazásságon? Ráadásul a gyerekek is többnyire a nőknél vannak. Nincs hiányérzetük, nem sajnálják az együtt töltött éveket? Tényleg olyan hamar pótolhatók vagyunk bárkivel?
Az esetek többségében sokkal fiatalabbal, szebbel, vékonyabbal csal meg (lép le). Ennyire fontos nekik a feszes fenék, szűk p...a, hogy az egész addigi életüket képesek feláldozni érte? Lemondanak arról, hogy lássák felnőni a gyerekeiket, az addig kemény munkával megszerzett dolgokat, egzisztenciát a sutba dobják. Miért? Megéri nekik?
Kedves kérdező!
Te magad válaszoltál a saját kérdésedre.
"Az új feleség 80% eséllyel ugyan úgy megváltozik, ahogy a nők többsége. Plusz kilók, nyűgösség, a szexi istennőből házsártos feleség. Akkor meg, mit nyert? Mire eljut odáig, ahol mi tartottunk, megint új kell neki?"
Igen. Neki mindíg uj lesz, az uszógumis, házsártos, elnyűtt helyett. De az uj sem marslakó, hanem nő, mint ti. Ne vegyétek be a dumát, hogy így is szeretlek, hogy szélesebb vagy, mint magas, és pampogj csak folyamatosan, nekem így a jó. Igen, jó egy darabig. Aztán lelép, mint az a 20 éves házas ehhez a kedves levelezőhöz, aki azt gondolja magáról, hogy nem őróla ír a kérdező. És hogy ő jobb, mint többi halacska. Nem a pasi fog magának uj halat, hanem a hal akad ügyesen a horogra.
Szia! Azért talál hamar másik párt, mert egy férfi nem nő. Más a pszichológiánk, más a beállítottságunk, ha egyformák lennénk akkor szerelem sem létezne és semmi egyéb. Ha meg valaki ezért utálja a férfiakat, mert képesek hamar továbblépni, vagy mert egyszerűen férfiak az inkább ne is menjen férjhez. Nem minden férfi csalja meg a feleségét és nem minden nő pótolható, de aki úgy gondolja, hogy az egész férfi nem egy szar és a nők különbek, abban semmi extra nincs és gyakorlatilag negatív felfogású rosszindulatú embert bárhol lehet találni, nem nagy kunszt. Nekem semmi bajom a férfi nemmel, nem érdekel ha a párom más nőkkel beszélget és baromira nem érdekelne, hogy szakítás után mikor lesz valakije. Én sokkal inkább azzal foglalkozom, hogy ha kapcsolatban vagyok valakivel, akkor annak ne legyen oka engem megcsalni, vagy elhagyni, elválni meg isten őrizz, nekem a házasság egy olyan kötelék, ami végleges és tényleg jóban rosszban. Ha ez nem így lenne minden tiniszerelem házasság-válás sorozat lenne. Ha az emberek egy kicsit gondolkoznának és nem játéknak tekintenének mindent akkor talán nem lenne ennyi válás és ennyi friss válás utáni kapcsolat sem.
Az meg hogy fiatalabbal lép le nem férfi kiváltság, ugyanúgy megcsinálják a nők is, még pár kérdéssel alattad is ez van. Ők ugyanúgy öregnek érzik magukat, és mennek a fiatal srácokhoz, akik persze feszítenek vele, hogy hú tapasztalt nőm van, aztán viszont látásra. Ja és nem tudom írta-e valaki, de egy elvált nőnek amíg a világ világ nehezebb lesz társat találni mint egy elvált férfinek.
Ha választhatnátok két egyforma tulajdonságú férfi között, az egyiknek van már gyereke, a másiknak nincs, akkor melyiket választanátok? Ez nem önzőség vagy szemétség, de amikor valaki komolyan tervez, az saját boldog családot szeretne, nem belépni egy boldog családba.
Nem olvastam végig a válaszokat, csak annyit tudok "mondani", hogy igen. Sajnos pótolhatók vagyunk.
Úgymint munkahelyen a férjünknek, barátunknak, szomszédnak, bárhol.
Mire rájöttem, komoly szorongásos betegségem volt egy időben egy rossz házasságba kényszerítve.
Mert férfiak.
Nincs jobb magyarázat.
Elnézést a rangsorért, de én úgy gondolom, hogy az állatok után a férfiak jönnek az ösztöneikkel.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy milyen világban élünk. És még mindig a farkastörvények uralkodnak, a gyengébb "elhullik".
A gondolkodásomon én sem tudok változtatni, valószínű így is végzem...
De nincs az a férfi, akiben maximálisan megbíztam volna, megbíznék. Nem vagy egyedül ezzel.
Pedig nem sokon múlna, hogy tisztességes emberi (élhető) életet éljünk így együtt a két nem, mint férfi és nő. De nem akarják.
Hogy miért? Azért, amiért a lábuk között hordják a szívüket.
18:32!
Igazad van! Megírhattam volna privátban is a véleményemet. Miért a másik válaszával foglalkozol, arra reagálsz?
Talán "mondd" el konkrétan a véleményedet a kérdezőnek, majd ő kiszűri, hogy mi használható.
(Nagyon sok a válasz...nem is olvastam végig.)
Csak egy megjegyzés:
Én az ellenkezőjét is látom a környezetemben. Számos elvált pasi nem talált másik nőt, akitől elvált, az talált másik pasit, pasikat hamar.
Nem szabad általánosítani néhány esetből. Mindkettő igaz és nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!