Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás után 3 gyerekkel, mennyire ridnak meg tőle a férfiak?
Szeretőt mindig találhatsz.Ha az egyik elhagy,jön helyette más.
De neked elsősorban a gyerekeidre kellene gondolnod,nem pasikra.
Hogy viselnék el a gyerekek,hogy anyukának megint új pasija van? Ha mégis lenne aki vállalná a gyerekeket is,a gyerekek vajon elfogadnák-e? Jobb apjuk lenne.e,mint az édesapjuk? Nem követnéd-e el azokat a hibákat,amit ebben a házasságodban elkövettél ? Minden válásban valahol mind a két fél hibás! Hagyj időt magadnak,gondold végig a házasságodat,és idővel találhatsz olyan férfit is,akiben új társra lelsz.Talán akkor,ha éppen nem keresed.
Szia!
Ugyanebben a cipőben járok. 3 gyerek, még a korunk is egyezik!
Nekem az a tapasztalatom, hogy inkább csak a szex érdekli a pasikat, de úgy döntöttem, várok, míg egyálalán közel engedek valakit, aki megérdemli.
Azoknak, akik azt írják, a gyerekekkel kell foglalkozni, igazuk van, de amellett mi azért még nők maradtunk! És azt a gyerekek is megérzik és megszendvedik, ha az anyuka boldogtalan.
Szóval, szerintem várj türelmesen, nem kell kapkodni, abból csak baj van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!