Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha 5 évvel a válás után is még nagyon betudnál idegesedni az exedre a közös gyerekek stb. miatt akkor az azt is jelentheti, h még mindig éreztek iránta vmit?
Az apának is ugyanannyi joga van beleszólni a gyerek nevelésébe és a vele kapcsolatos anyagiakba, mint az anyának. Ha nem tudnak megegyezni, akkor veszekednek, ha veszekednek, nyilván ideges mindenki.
Szerintem ha éreznél iránta valamit, akkor nem veszekednétek.
Abszolút egyetértek a kérdezővel.
Magamon is ezt tapasztalom.
Ez pontosan olyan dolog, amit csak te tudhatsz.
De nem mindegy, hogy min idegesedsz be. És most nem arra gondolok, amire ráfogod. Ha pl. azon veszekedtek, hogy nem jön idöbe a gyerekért, az azért idegesít, mert a gyerek rossz példát lát, vagy mert téged vesz semmibe az ex. Nem mindegy.
Sok múlik az okon, amiért elvált egy pár. Számít az alaptermészet, a megbocsájtó képesség, az EGO-n esett sérelmek feldolgozása is.
Mi pl 6 éve váltunk el 22 év házasság után, de egyáltalán nem tudunk kommunikálni még akkor sem, ha van 2 gyerekünk.
Indulatokat váltunk ki egymásból, ezért inkább nem beszélünk.
Sokan azt mondják, a gyűlölet és a szeretet édestestvérek. Hát nem tudom, én nem így érzek.
Milyen szóösszetétel az hogy "betudnál idegesedni"?
AZT,hogy érzel e valamit az exed iránt,nem az mutatja meg, hogy dühös leszel,ha a gyerekekről van szó.
Természetes,hogy dühös leszel,ha valami nem úgy van,ahogyan te szeretnéd,és ahogy neked jó.
De ez még nem jelenti azt,hogy még mindig szereted őt.
VISZONT,mivel feltetted ezt a kérdést,vagyis,hogy megfordult a fejedben,hogy "lehet még mindig érzek iránta valamit",az lehet azt jelenti,hogy lelkileg,még nem szakadtál el tőle teljesen.
De ezt a kérdést magadnak tedd föl,ne másnak!
Csak te tudhatod,hogy mit érzel!
Ez nem attól függ,hogy ha más elvált férfi szereti még az exét,akkor te is,és ha más nem szereti,akkor te sem!
Ezen gondolkodj el egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!