Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ötletnek tartanád-e, hogy a válást pénzbirsággal kellene büntetni?
Természetesen nem azért gondoltam erre a lépésre, hogy a hatalmon lévő kormányok még ebből is pézt tudjanak beszedni, hanem mert politikai nézettől függetlenül mindenki igazat ad annak, hogy a válás elsősorban a gyereket viseli meg legjobban és mivel ők mindenféle szempontból még sebezhetőek, ezért mély nyomot hagy bennük ha az anyuka meg az apuka külön utakra megy.
Értem azt is, hogy jobb szétmenni mint hogy nap mint nap a vitákat, veszekedéseket, ne adj' Isten verekedéseket kelljen a gyereknek elszenvednie. Azonban a pénzbirság talán ösztönzően hatna a fiatal párokra is, hogy ne csak szerelemből vagy a nem tervezett gyerek miatt házasodjanak össze, mivel ezek a házasságok bomlanak fel legkönnyebben. Talán egy iskolai edukáció mellett meglehetne nekik magyarázni, hogy olyat válasszanak akikkel úgy gondolják hogy egész életükben együtt tudnak maradni, mivel ha elválnak a gyerekek isszák meg a levét. És az embereknek a gyerekek érdekeit kellene a maguk érdekei elé helyezni (szerintem).
Ez csak egy eszmefuttatás. Mit gondoltok erről?
A biológia fontosságának elutasítása figyelmen kívül hagyja a családszerkezettel kapcsolatos több évtizedes kutatás eredményeit, és azt a tudományos konszenzust, hogy a házasságban élő biológiai szülők által nevelt gyerekeknél nagyobb a valószínűsége annak, hogy biztonságban és szeretetben részesüljenek.
Akár házasságon alapuló mostohacsaládban, akár élettársi kapcsolatban élő mostohaszülők nevelik fel őket, a nem rokon felnőttek jelenléte a statisztika szerint hátrányos helyzetbe hozza az érintett gyerekeket.
Amikor anyu és apu kiöltöznek egy estélyre, a gyerek érzi az egymás iránt érzett szeretetükből áradó melegséget. A gyerekek sokkal gyakrabban érzik úgy, hogy versenyezniük kell az új szerelemmel, hogy a szüleik figyelme megoszlik, és egyre kevesebb jut belőle.
62
Az nincs. Némi netes okosság, aminek kb. a felére emlékszik, de arra is minek, kiegészítve a saját agyában megszületett baromságokkal, mindezt úgy tálalva, mintha valami tuti nagy igazság lenne. Tipikus példája a hetet-havat összehányunk dolo9gnak.
A 19-es válaszomban megemlített "Szemünk fényei" a forrás.
Majd másolok még be, ha idevágó részt találok, mivel nekem nagyon úgy tűnik, hogy azok helyeslik a válást, akik legitimálni akarják a saját rossz döntésüket.
#61 Ez azért van, mert csak azok a párok maradnak együtt, akik szeretik is egymást. :)
Ha össze lennének kényszerítve azok a párok is, akik gyűlölik egymást, és el akarnak válni, akkor nem lenne ilyen szép ez a családi statisztika :)
Ennek a Katy Faust-nak lelkész (pastor? Magyarul sem tudom, melyik valláshoz mik a jó megnevezések.) a férje, és konzervatív marha.
"Her next book, "Raising Conservative Kids in a Woke City" will be released Sept 2023."
Egy Karen, aki nem válhat el a vallása miatt, bizonygatja, hogy de jó az élete.
A statisztikáknak amik benne vannak, amiket másoktól szerzett, azoknak miközük van hozzá hogy vallásos a könyv szerzője vagy sem? A lényegen semmit sem változtat. Max abban befolyásolhatta, hogy megírja a könyvet amit talán a nem vallásosak nem tartanak annyira fontosnak.
Most azt gondolod magadban, hogy utánanéztem miféle ez a nő, kiderült hogy vallásos és ezért elfogultan ír. Nem kell rá hallgatni. Csakhogy a videóban elmondja, hogy nem említi a Bibliát mint hivatkozási pontot, egyedül a statisztikákra hivatkozik. Az meg hogy marházol egy embert azzal magadról teszel tanúbizonyságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!