Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ismerkedésnél illik vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél illik vagy érdemes megkérdezni hogy miért váltak el? Mit lehet leszűrni a válaszból?

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 11:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20#

Azt gondoltam hogy érthető voltam de nem.

Nos egyezzünk meg abban hogy ismerkedésnél az a cél hogy a masik számára megfelelőek, vonzóak legyünk.Nem valószínű hogy xy a kérdésedre azt fogja válaszolni :Igen.Elváltunk, mert megcsaltam fűvel fával.

Ezért pofáztam azt hogy teljesen felesleges elsőre a másik múltjában könyökig turkálni.Röveiden lehet válaszolni,de nem kell ecsetelni dolgokat.Legyen annyi elég pld: hogy elvaltam.Egyedülálló vagyok.Van 2 gyermekem.Pont.

Az idő megoldja a további mélyebb megismerést,a részleteket..De én biztosan nem tárnam fel a múltamat a-tól. cettig ,fél napon át ecsetelve, hogy mi történt régebben, egy még idegen ember előtt.És én sem várnám ezt el tőle!

2023. márc. 2. 14:59
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
8-as: nem, de az azt jelzi, hogy túl van rajta, készen áll egy új kapcsolatra. Én megértem, ha valaki az elején szeretné tisztázni, hogy a másik fél mennyire van még benne a gyászfolyamatban (a válás is az), és joga van úgy dönteni, hogy nem akar kapcsolatot valakivel, akinek még sok feldolgoznivalója van. Lehet, hogy nem fontos számára, mert csak laza, programos, szexelős kapcsolatot keres, de lehet, hogy mondjuk már nem akar hónapokat vesztegetni valakire, aki tele van frusztrációval, dühvel, sértettséggel stb., vagy épp ellenkezőleg, amit valaki írt is, hogy még olyan módon kötődik a volt házastárshoz, amit a másik ismerkedő fél túlzónak tart, nem szeretne ezzel ő küzdeni. Nem biztos, hogy kiderül egy válaszból, de lehet, hogy lesznek intő jelek.
2023. márc. 2. 15:05
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
És a 15-össel is egyetértek, ez sem elhanyagolható tényező, sokat elmond egy emberről és arról, mennyire dolgozta fel és lépett túl. Látok néhány jó és rossz példát magam körül. Nem lépett túl az, aki pocskondiázza a másikat, még akkor sem, ha _tényleg_ ő volt a megcsalt, bántott stb. fél, és a másik a hunyó. 22-es voltam.
2023. márc. 2. 15:08
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
21: nekem már az ismerkedés elején is fontos, hogy alapvető értékek terén megegyezünk-e, nemcsak az, hogy mennyire villanyozott fel külsőleg. Persze, hazudni hazudhat, de akkor már nem az én saram, hogy nem fordítottam figyelmet arra, hogy passzolunk-e értékrendileg (ha meg később derül ki, akkor "persze, mert nem beszéltétek meg / biztos csak a külseje érdekelt"). De amúgy ha vki nem msterhazudozó vagy full szociopata, akkor azért látszik rajta, ha sumákol meg kummant.
2023. márc. 2. 15:17
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

A hamarosan ferjem elvalt apuka, a kapcsolat legelejen eleg sokat beszelgettunk ezekrol, nem csak a valasarol, hanem arrol is, az en kapcsolataim miert ertek veget. Mostmar azert latjuk egymas hibait, en is latom a parom reszet a valasukban, persze senki sem tokeletes.

Azt megjegyeznem itt, hogy ilyen esetekben erdemes azt is felhozni, mit gondol alapvetoen a hazassagrol, ha szoba kerul, akarna e ujabb hazassagot kotni. Ne jarjon ugy senki, mint a honapok ota visszajaro kerdezo, akit nem akar elvenni az elvalt parja.

2023. márc. 2. 15:59
 26/32 anonim ***** válasza:
70%

24#Az alapvető értékek megegyezése szerintem nem egyenlő azzal,hogy vallatónyomozót játszasz!Otromba, és tapintatlan dolog ismeretlenül egyenesen a közepébe nekimenni a másiknak ,azzal hogy mesélje már el részleteiben az előző hazasságának kudarcait, mert te ettől teszed függővé,hogy lesz e jövőtök vagy nem.

Lehet kockázatosabb lesz igy adni még 1,2 randinak esélyt,de én biztosan nem leszek akkora bunkó,hogy így sporoljak meg randikat,vagy meg pár órát. Ezen spórolni meglehetősen kicsinyes hozzaállas,mikor az emberek java resze sokmindenre feleslegesen ba$$ el időt,csak nem veszi eszre,vagy azzal nem foglalkozik.

Persze ez csak egy velemény reszemről.Lehet szeretni vagy elutasítani.

Ugyanaz a helyzet azzal is, ha valaki leül az asztalhoz és harmadik kérdese az anyagi helyzetemet firtatja..

Itt is lehetne akkor érvelni úgy :hogyde nem akarok időt pazarolni azzal,akinek az egzisztenciája nem megfelelő!

Reszemről ilyen helyzetekben fizetek, helyére teszem a széket és illedelmesen elbúcsúzok...

Hogy időt spóroljunk meg...

F

2023. márc. 2. 16:05
 27/32 anonim ***** válasza:
70%
26: az nem vallatóbírójátszás, hogy rákérdezek, hogy miért vált el (nyilván nem első randin meg tinderen első üzenetben, mert azért a randinak is vannak etikettszabályai, de azért ismerkedés elején, nem azután, miután már kialakultak az érzelmek, esetleg le is feküdtünk már). Nyilván nem teszek fel hatmillió kérdést, mint az ügyész a bíróságon, és nem is várom, hogy részletekbe menően válaszoljon. Már abból, hogy hogyan, milyen hangsúllyal, mennyi nyökögéssel, milyen hangszínnel, milyen stílusban, konkrétan mit válaszol, le lehet szűrni egy csomó mindent, akkor is, ha 1 mondatban lerendezi. Ha meg ilyenkor hepciáskodik, az meg mindennél többet elmond.
2023. márc. 2. 16:09
 28/32 A kérdező kommentje:
hepciáskodik, pocskondiáz, kummant - micsoda választékos szavak. :)
2023. márc. 2. 16:15
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

12 eve mentunk szet az exel. 2 eve meghalt. Most eppen nagyon duhos vagyok ra emiatt. Mert egy nagy szarkupacot hagyott a gyerekeire amit nekem kell kibogozni es ellapatolni.

Alapban normalis volt a viszonyunk a valas utan.

Ebbol mit szursz le?

2023. márc. 3. 09:47
 30/32 anonim ***** válasza:

Ha komolyan hiszel az új kapcsolatba akkor nem kérdezed ha akarja elmondja.

A döntés a tiéd,hogy igy is szeretnéd az új kapcsolatot vagy nem.

Az exfeleségem két éve lépet le és még nem vagyok túl rajta ha kérdezik mi történt én öszintén elmondom.

De még félek az új kapcsolatól ahogy a mondás tartja "akit a kígyó megmart az a gyiktól is fél".

2023. márc. 3. 16:24
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!