Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél illik vagy érdemes megkérdezni hogy miért váltak el? Mit lehet leszűrni a válaszból?
Úgyis mindenki úgy adja elő, hogy a másik fél volt a hibás/hülye. Még nem hallottam olyat, hogy valaki felvállalta volna, hogy ő rontotta el.
Én ha az exeimről beszélek, mindig a jót is kiemelem velük kapcsolatban, meg azt is, hogy én mit ronthattam el, mert nekem nagyon unszimpatikus, mikor valaki mindig az exeit állítja be rossznak. Az ilyen embernek nincs önkritikája és a kapcsolatotok során is mindig te leszel a rossz, bármi van. Mondjuk már csak emiatt is érdemes rákérdezni, legalább le tudod szűrni, hogy ilyen-e.
Engem nem az érdekelne, hogy miért váltak el, hanem, hogy hogyan beszél a volt feleségéről.
Ha korrekten, emberi hangnemben - nem kell, hogy barátok maradjanak, sőt - de ne szidalmazza, ne tegyen neki keresztbe, ne járassa le a közös barátok előtt és főleg ne uszítsa a gyerekeiket.
És ha nem ír rád utólag, hogy "rajott mégsem megy neki ez az ismerkedési...", akkor még foglalkoztál volna vele? Mert nekem kicsit úgy jön le, mintha az önérzetednek fájna, hogy még azok után ő nem akart veled foglalkozni. De persze lehet, hogy nem így van, akkor tekints el a hozzászólásomtól.
Semmit.Ha mesél róla hadd meséljen.Konkrétan meg semmi értelme.A válás sok esetben szubjekíven éli át mindenki.És ebből adódóan felnagyítja vagy túlértékel magát a másikat meg hibáztatja.
Kivéve persze extrem eseteket ahol egyértelmű ki a nagyobb felelős.De általában azért mindkét fél "rajta van" hogy egy házasság tönkremenjen..
Ami a megcsalast illeti az sem 100%ban annak a bizonyíteka hogy a masik volt egyedül a hunyó!!Odaig azert el is kellett jutni!!
Szval en ezt nem kimondottan firtatnam.Inkabb a jövő az érdekes számotokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!