Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Új kapcsolatot kezdve egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatot kezdve egy elvált férfival nektek mi fér bele a volt feleséggel való kapcsolattartásba a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

Nincs még erre kialakult rendszer, friss a válás és a mi kapcsolatunk is. Van egy kiskorú gyermek részéről, akit én el is fogadok.

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mi az, ami ebben az esetben belefér az exfeleséggel való kapcsolattartásba és mi az, ami nem? Nyilván tudom, hogy van, ami elkerülhetetlen és ezt el kell fogadnom, de kíváncsi lennék, nálatok hol van a határ ebben az esetben?

2023. jan. 26. 05:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként elég szomorú pont ez a magyar jogban, hogy válás után nem kötelező levenni a férj nevét, az ilyen elmebetegek meg ezen élvezkednek
2023. jan. 30. 15:14
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván.. De, hogyan akár ismerkedni az ilyen nő.. Volt férj nevével szaladgál😂
2023. jan. 30. 18:56
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó ez náluk nem probléma mert valamelyik válás elött fére jár évekig.Aztán meg előadja a hatyúk halálát és az ex férjét is porázon tartja maga melett.

Aztán ha új pár bekerül a gépezetbe a férjem azt szokta mondani "homok"prüszköl tőle.

2023. jan. 31. 11:03
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 hónapja vagyunk együtt. A válás folyamatban, 1 tárgyalás lesz még márciusban. Van egy megbeszélt rend kettejük közt, hogy ki mikor megy a gyerekekért és melyik hétvégén hol vannak. A beszélgetések nagyrészt tranzakcionálisak.

Hozzá kellett és kell szoknom nekem is még ehhez, de alakul. Voltak nagyobb viták az elején, mert a határok nem voltak elég élesek.

2023. febr. 3. 09:10
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

A határokat húzd meg vastag vonallal.Soha ne enged hogy ne tisztelje a kapcsolatotokat.

Ne enged hogy csak a párod játékának nézzenek.Ne az exének és a rokonságnak akarjon a párod megfelelni hanem ti ketten egymásnak.Szeresd és fogad el a gyerekét.De neki se enged ha megnő felnött lessz az anya magánnyomozóját játszani.

Felnött gyerekkel kerültem össze a férjemmel.Az exnek már rég kapcsolata volt.Sőt hivatalosan elváltak.Naív létemre azt hittem minden símán megy.Igaz a párom figyelmeztetett hogy rohat kegyetlen dolgot veszek a nyakamba ha valaki Ő tudja hogy az exének az istene a pénz és a gyereket 100százalékig maga mellé állította.

Anyít a pokol kapuja nyílt meg elöttem.Szegény férjem rosszul fogalmazott nem rohat nehéz hanem a pokol.

Megoldottuk a problémát eltüntünk a láthatáról.Igaz szegény mesztelenül kényszerült eljönni.Nagyon jó ember nem bántam meg semmít csak azt hogy nem tüntúnk el rögtön.

2023. febr. 3. 10:26
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk konkrétan a lassan ex nej kérte, hogy ha a téma nem a gyerekek, lakás, vagy a háziállat, akkor ne beszéljenek másról. (Azért voltak még ilyen érzelmi jellegű, töltetű beszélgetések, amik sérelmek felhányása volt 99%-ban)

#34 vagyok

Féltékenykedni nem féltékenykedek. De azért figyelek, hülyére se vegyenek véletlenül se.

A gyerekeket 2 hét múlva ismerem meg, kicsit félek tőle (9 és 14 évesek, 2 fiú)

2023. febr. 3. 13:24
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigyellek.

Ne enged magadat kivülállónak minősíteni.Ne enged hogy játsza Ő a feleség szerepét és téged meg játéknak nézzen.Ő a te párodnak egy ex.Te meg a párja vagy. Ezt mindig hangsújjozd neki.Ha a jól bevált közös gyerek összetart szöveggel jön.Kérdezd meg tőle akkor hogy történt hogy elváltak.?Nincs a ti életetekbe szavazati joga.

Nekem mindig attól fordult fel a gyomrom hogy csicskáztatni akarta a férjemet.Allandóan zaklatta telefonon és ő volt minimum heti háromszor a vendége Emellett még a közös életünket is vezényelni szerette volna.Nem tudta tiszteletbe tartani a mi kapcsolatunkat.

Tehát vigyáz vele.Ne engedj magadból hüjét csinálni.Főleg ne enged hogy tönkre tegyen emberileg lelkileg és pokol legyen az életed.

2023. febr. 3. 23:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!