Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Új kapcsolatot kezdve egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatot kezdve egy elvált férfival nektek mi fér bele a volt feleséggel való kapcsolattartásba a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

Nincs még erre kialakult rendszer, friss a válás és a mi kapcsolatunk is. Van egy kiskorú gyermek részéről, akit én el is fogadok.

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mi az, ami ebben az esetben belefér az exfeleséggel való kapcsolattartásba és mi az, ami nem? Nyilván tudom, hogy van, ami elkerülhetetlen és ezt el kell fogadnom, de kíváncsi lennék, nálatok hol van a határ ebben az esetben?

2023. jan. 26. 05:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó ismerős. 🤣🤣🤣Eljegyzésnel hasonlót produkalt, a gyereknel meg háború tört ki. Igen ignoralni kell mert nem akarják tudni hol a szabály.
2023. jan. 26. 11:27
 12/37 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyen nőknek az kell, hogy emberükre találjanak, mi mikor először találkoztunk meg is fenyegetett hogy ne akarjam megismerni a rossz oldalát, hát ő jobban sírt mikor megismerte az enyémet. 9es voltam
2023. jan. 26. 11:47
 13/37 anonim ***** válasza:
87%
Utolsó ezen jót nevettem. 🤣🤣Jól tetted, ha egyszer elvaltak, mi a francert akár uralkodni az exen.Menjen keressen új kant, és azt csicskaztassa.
2023. jan. 26. 12:50
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
13as sajnos a párom exének durván személyiségzavara van. Szerencsére jó ideje nem tartjuk vele a kapcsolatot, de a közös ismerősök szoktak mesélni, azóta már volt nem egy kapcsolata (a páromat is megcsalta többször), az új pasijait is terrorizálja.
2023. jan. 26. 12:56
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Annyi ami egy kiskorú gyerek végett feltétlen muszáj.Bőven elég belőle ennyi.

Nálunk a házasságunk irányítója és ellenőre akart lenne.A gyerekkel az apa 2hetente ami papíron van tartva van gyerektartás stb.jeles napokra ajándék.Nincs semmi ellen kifogásom de amikor még az én adóbevallásomat is látni szeretné felforr a gyomrom.

2023. jan. 28. 07:23
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt szerencsém irányítás mániás exhez.

Mindent meg is tervezett gondosan hogy ellehetetlenítse a férjem életét.Neki egy életre kiszolgáltatott legyen.Levetköztette pucérra.A felnött gyerek készségesen segített benne.Mi meg keztünk egy új életet.Gyerektartást már kérni nem tudott de a gyerekkel továbbra is szeretett volna minden fillért elvenni tőle.

Rafináltság;hátha megunom es én kirugom az életemből neki akkor újra kiszolgáltatott a férjem.Mióta mi együtt vagyunk több mint X éve.A létező mindent elkövet megmozgat hogy mi szétmenjünk.

A vic:Ő akart válni Ő lett szerelmes.

Milyen önző ember az aki a válás után nem képes a másikat elengedni.Milyen gonosz kabzsí számító ember az ilyen.Nyilvánvaló akkor lássa az ember mikor a háta közepét.

2023. jan. 28. 07:49
 17/37 anonim ***** válasza:
100%
16os sajnos többnyire a gyerek is olyan lesz, mint az anyja, ez a tapasztalat.
2023. jan. 28. 08:34
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
17/teljesen igazad van a férjem mindig azt mondta az exe istene a pénz a felnött gyereke teljes mértékben ugyanez.Sőt mi már látjuk hogy a kabzsiság is örökletes betegség tud lenni.
2023. jan. 28. 08:49
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom kislánya is már 5-6 évesen tiszta anyja volt, ugyanolyan hisztirohamai voltak, az apja pl ha telefonban rászólt hogy fogadjon szót elkezdett kiabálni, hogy többet inkább ne is hívja meg rácsapta a telefont. Most olyan 10 év körüli lehet, ott tartunk, hogy a párommal meg a rokonaival szóba se áll, az utcán elfordítja a fejét az anyjával együtt
2023. jan. 28. 09:18
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Hagyni kell ha nekik így jó legyen az nektek is.(Itt azért megin az ember a gyereket sajnálja hogy tükörképe lessz az anyának)

Nem kell bológató kiskutyusba átmenni.

Mert ha csak egyszer fejet hajtotok nekik örökre elvárják.

Nem kell az ilyen feltételeknek megfelelni.

Ti is úgy menjetek ell melettük mint ők.

2023. jan. 28. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!