Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Új kapcsolatot kezdve egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új kapcsolatot kezdve egy elvált férfival nektek mi fér bele a volt feleséggel való kapcsolattartásba a gyerek miatt?

Figyelt kérdés

Nincs még erre kialakult rendszer, friss a válás és a mi kapcsolatunk is. Van egy kiskorú gyermek részéről, akit én el is fogadok.

Arra lennék kíváncsi, hogy nektek mi az, ami ebben az esetben belefér az exfeleséggel való kapcsolattartásba és mi az, ami nem? Nyilván tudom, hogy van, ami elkerülhetetlen és ezt el kell fogadnom, de kíváncsi lennék, nálatok hol van a határ ebben az esetben?

2023. jan. 26. 05:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezt már a párom is megtanulta
2023. jan. 28. 09:48
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Durva hogy mik vannak

Nálunk mivel mindenki intelligens, így soha senki részéről nem voltak kellemetlen percek, se sértődés, se borult program.

Én vagyok a 2. Feleség és azóta nekünk is van közös gyermek. És a volt feleség új házasságban is van egy új gyermek.

Én nem csináltam drámát, hagytam hogy beszéljen az exel amikor akar.

2023. jan. 30. 00:39
 23/37 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó nyilván számít, hogy a volt feleségnek is új családja van. Ahol nincs és egyedülálló, én ott hallok olyan problémákról, hogy zaklatás, meg askalodas.
2023. jan. 30. 12:53
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Bár így lenne ahogy leirod.

Az ex feleségnek már rég párja volt mikor én képbe kerültem.Mégis a legjobb elfoglaltsága az volt hogy ellenőrizze a férjemet és a kapcsolatunkat.Tudod ő úgy tervezte neki jár a szerelem meg a csicska is meg a pénze majd ha ő engedi kap egy két óra szabadot hogy a saját életével foglalkozhasson.Ha nem ért ép rá a gyerekük szívest örömest megtette helyette. Kébzelheted maga a mámor így élni.

2023. jan. 30. 13:50
 25/37 anonim ***** válasza:
100%
24es elég ismerős a helyzet, a párom exének is volt mindig aktuális pasija, de ő alapból úgy képzelte el a kapcsolatukat hogy ott van állandónak a párom, aki majd eltartja mellette meg pasizik jobbra balra. Aztán persze bilibe lógott a keze, de konkrétan volt olyan hogy részegen az aktuális pasija mellől hívogatta a párom.
2023. jan. 30. 13:55
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi meg csak a az ő volt férjeiknek egy kielégüléshez való tárgy vagyunk Legalabbis én még ember számba sem lettem véve.Mond szerinted egy ilyen nőnek a toronyba mi baja lehet?
2023. jan. 30. 14:13
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
26 van nekik bőven :D Én az utolsó beszélgetésünknél a képébe vágtam, hogy én a párom felesége vagyok, ő meg egy senki (nem voltak házasok) azóta a párom se kommunikál vele, letiltotta mindenhol, egy ideig a családtagjait zaklatta, aztán már ők se beszélnek vele :D
2023. jan. 30. 14:17
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes voltál!Sajnos nálunk ő volt a nagybetüs feleség.

De jó messze élünk tőle.Egy biztos én már többé nem kényszerülök vele egy légtérbe.

2023. jan. 30. 14:25
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az exfeleseg azzal állt bosszút rajtam, hogy amikor először találkoztunk úgy mutatkozott be, hogy Kissné 😂😳Mai napig viseli a nevét, a férjemnek, egészségére.
2023. jan. 30. 14:45
 30/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez legyen az utolsó boldogsága.

A férjem exe is az ő nevét hordta még évekig válás után."Mit kébzelünk mi ez az ő férjük és az ő nevük"Tudod maga a pasi nem kell de a neve és főleg a pénze az igen.Milyen aranyos.

2023. jan. 30. 15:02
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!