Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi törtenik a hazastarsak hazassag elött vagyonával váláskor,ha nem Volt hazassagi szerzödes?
Figyelt kérdés
Kerem Csak Akkor valaszoljon valaki ha tenyleg Tudja a valaszt es Nem Csak tippelget.Köszönöm.2022. nov. 10. 14:32
41/66 A kérdező kommentje:
Egyebkent vegül Azert fizettem ki öt 3 ev utan Mert màr Nem tudtam tovabb fizetni az ügyvedeket es a vagyon megosztasi per költsegeit
2022. nov. 10. 17:03
42/66 anonim válasza:
Annyit fizettél ki amennyi járt neki. A törvények elég igazságosan vannak megfogalmazva. Mert amíg te a számládról fizetted a házasság alatt a törlesztőt gondolom az ő pénzéből is éltetek. Én legalábbis még nem láttam olyan házasságot, ahol a két fél echte úgy él, mint két lakótárs. Sajnálom, hogy ez most nem esik jól, de végülis te mentél hozzá. Nem belekényszerítettek.
43/66 A kérdező kommentje:
Utolso nem az ö penzeböl eltünk Mindenki a sajatjabol,de Veled nem vitatkozom tovabb Mert nagyon. Igazsagtalan es arrogans vagy
2022. nov. 10. 17:19
44/66 A kérdező kommentje:
40-es valaszolo ö tudta bizonyitani az együtt èlést a hazassag elött mivel az anyjanal laktunk es az anyjat behivta tanunak Aki azt is elmondta a bironak Hogy ö latta Minden honapban ahogy a ferjem odaadta nekem kezbe a törlesztesek felêt Ami Persze nem Volt igaz …
2022. nov. 10. 17:30
45/66 anonim válasza:
"könyörgöm ott se Volt Mikor alairtam a hitelt es a földhivatalban se szerepelt Sehol a Neve !!"
Az lehet, de amikor fizetni kellett a hitelt, akkor ott volt. És a közös házastársi vagyonból lett fizetve a hitel egyrésze. Annak a fele jár neki jogosan.
46/66 A kérdező kommentje:
Utolso màr leirtam parszor Hogy semmit nem fizetett a hitelbe
2022. nov. 10. 17:58
47/66 A kérdező kommentje:
Amugy az elettarsi kapcsolat alatt betörleszett reszletek Fele is visszajar Neki ?
2022. nov. 10. 18:18
49/66 anonim válasza:
46
Igen, leírtad, de mi is leírtuk párszor, hogy a házasságban közös vagyon van, hacsak a házassági szerződés máshogy nem szól. Mivel közös vagyonból fizettétek a hitel egyrészét, így jogosan járt neki vissza valamennyi. Tudod, ha az alapvető jogi dolgokkal nem vagy tisztába, akkor nem kell házasodni. A házasság alatt szerzett vagyon, kereset, bevétel közös, pár kivétellel, mint örökség, ajándék, és bizonyos jogdíjak.
50/66 anonim válasza:
AZ élettársi kapcsolat alatt szerzés arányában osztozkodnak a felek, viszont ha házassággal végződik, akkor az együttélés, akkor az együttélés kezdetétől számít a fele-fele osztozkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!