Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, aki nagyon összeveszett a házastársával, de brutálisan, hónapokig ment a veszekedés, de végül tudták folytatni a házasságot?
Nálunk volt egy időszak, amikor a férjem besokallt a felelősségtől és munka után nagyon sűrűn eljárkált iszogatni mindenféle haverokkal. És bár én is dolgoztam 8 órában, mellette ott volt a kettő kicsi gyerek, akikkel törődni kellett, én nem tudtam a lelkemet ápolgatni, mert el kellett látni őket munka után is.
Éjjel hazaért félrészegen, ami a legrosszabb. Elkezdett kötekedni és bár soha nem bántott, de ordibált, kezelhetetlen volt, összehányt mindent... A gyerekek felébredtek, féltek tőle. Ez ment pár hónapig, utána észhez tért, mert beadtam a válópert. Onnantól kezdve nem járt el, normálisabb lett és bár a válópert visszavontam, de soha nem lett onnantól kezdve olyan a kapcsolatunk, mint előtte. Nem tudtam szívvel hozzábújni, megbízni benne és nem tudtam szeretkezni vele. Végül elváltunk.
Szóval vannak dolgok, amiket nem lehet megemészteni, de minden embernek máshol van a tűréshatára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!