Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váljak? vagy a gyerek miatt maradjak?
Adott egy több éves házasság, amiből született egy gyermek, aki most 4 és fél éves.
A házassággal a probléma a ki hűlt érzelem, de csak az én (feleség) részéről.
Már külön élünk közel egy éve , én költöztem el, de a közelben maradtam.
A gyermek rosszul viseli.
Van új párkapcsolatom, ami szerelem.
A gyermek eleinte ezt is jól toleralta ma már kevésbé.
Szeretné, ha a család az család lenne. A kedvéért megtenném, de megéri?
Szenved így mindenki, hiába az új szerelem, a gyermekem nélkül és az ő rossz érzéseivel borzalmas minden. Nem tud megfelelően működni az új kapcsolat sem, mert ez a helyzet megvisel engem is, őt is de főleg a gyermeket.
Ha volt valaki hasonló helyzetben, írja le végül ő hogyan döntött, miért és hogy az volt e a jó döntés?
Egyszerűen nem tudom mit tegyek.
Lassan 5 éves, és nagyon is tud.
Félek, hogy túlságosan sérülnk fog.
Kár, hogy képtelen vagyok rá. Új szereleme ide vagy oda.
Féltem a gyermekem.
Közös felügyeletet szerettünk volna, az elején jól is alakult, aztán később lett ez annyira rossz, hogy a gyerek n akar jönni, sír is miatta.
Nem az új kapcsolat miatt. A ház amiben együtt éltünk az az övé, természetesen így én mentem.
Én is úgy gondolom, hogy te már elváltál, csak jogilag nem. Ezért ezen felesleges filóznod.
A gyereked, ha jól értem, nem kedveli a mostani párodat? Lehet ennek alapja?
Illetve természetes, hogy amellett, hogy biztos szeret, neheztel is rád, hiszen az ő szemszögéből nézve elköltöztél tőle.
"érdemes e a gyermek miatt vissza csinálni és javítani"
Szerinted vissza lehet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!