Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjak a párommal a gyerek miatt?
Csak a gyerek miatt nem szabad tűrni. Tévhit, hogy a gyereknek jó, ha együtt maradnak a szülei, annak ellenére, hogy egy szenvedés az egész.
Menj, légy boldog, felszabadult, teljes ember, azzal sokkal többet segítesz a gyereknek is.
Hát ha szűkén állnánk én is azt mondanám, hogy minek nekem a műköröm. Megy amúgy is. De ez már ízlés dolga.
Többet még mindig nem tudunk. Milyen időközönként és hová jársz, amiért bepöccent? Ez a nem mindegy.
A "nem engedi, hogy műkörmöt csináltassak" és a "minek neked műköröm?" közt óriási a különbség.
Erőszakos? Lelkileg, érzelmileg sakkban érzed magad, vagy csak sértődött vagy, amiért nem tapsol a műkörmödhöz?
Nem bántásból írom, de ezt tisztáznod kell, mert jel pill kicsit ellentmondásos a dolog.
Ha szenvedsz mellette (de tényleg szenvedsz, és nem csak durcázol, mert beszólt), akkor tényleg vidd a gyereket, de csak akkor.
A férjnek adok igazat, ismerve sok nő hisztijét, eltúlozva, kiforgatva eladott történeteit. Én személy szerint nem válnék egy műköröm miatt. Eljárkárni meg a gyerekvállalás előtt kellett volna.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!