Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Harmincöt éves nő vagyok.Az életem a kezdetektől fogva nem volt egy tejszínhabos leányregény, és sajnos most is felhős kissé...Huszonkét évesen lettem anyuka, férjhez soha nem mentem. Borzasztóan rossz körülmények között éltünk, de a kisfiamnak mindent megadtam. Közben az apukája elhagyott, egyedül maradtam, de még így is be tudtam fejezni az egyetemet és maradéktalanul ellátni életem értelmét. Amikor 3éves lett, megismerkedtem egy aranyos sráccal, aki nagyon szerette a fiamat és engem is. Nemsokára született egy kislányunk, az életem tökéletes lett...volna, ha a párom egy szép napon be nem jelenti, hogy rájött: a saját neméhez vonzódik és már nem akar tovább önmagának hazudni...másnap elhagyott minket. Soha, akkor sem és azóta sem haragudtam rá. Nagyon jó barátok maradtunk, azt hiszem, ezt a kislányunk érdekei is megkívánják. Amikor hirtelen, minden átmenet nélkül beteg lett a kisfiam, megismerkedtem egy külföldi, háromgyermekes, háromszor elvált, valamikor nagyon jómódú férfival. Tudom, a múltja nem a legjobb ajánlólevele, hadd legyek éppen ezért egy kicsit a védőügyvédje: az első házasságában veszítette el a szüzességét, a felesége azonnal terhes maradt, viszont a kapcsolatuk nem működött. A férfi két év után feladta és elköltözött otthonról.A nőnek és a kisfiuknak otthagyta a házat és egy egekig érő gyermektartást. Majd megismerkedett egy nála nyolc évvel idősebb olasz donnával, aki teljesen elvette az eszét, és kérte, házasodjanak össze. A nőről az esküvő után kiderült, hogy szkizofrén, két évig próbálkoztak, körbeutazták a világot, majd elváltak. Pikpakk. A harmadikat már akkor ismerte. Egy társkeresőn bukkant rá. A nő minden álma egy fényes esküvő volt, hát megadta neki.És vele együtt a rengeteg pénzt is... És utána természetesen a hőn áhított két gyermeket is. Aztán jöttek a veszekedések, végül a nő kidobta.A gyerekekkel fenyegetőzött, majd vitte a vagyona háromnegyedét, a céget, a kocsit és a nyaralót. Hát nagyjából ennyi. Én amikor megismertem már csak árnyéka voltam önmagamnak, éppen a kisfiam életéért harcoltam egyedül. A kezelések méregdrágák voltak, az utolsó fillérig mindent odaadott nekünk, hogy megmentsék a drágámat, mindhiába. Egyik pillanatról a másikra ment el, sosem fogom tudni feldolgozni a hiányát. Máig nem tudok beszélni róla. Ez a férfi, aki közben a párom lett, végig ,mellettem, mellettünk állt, mindenben számíthattam rá, ő lett a mi családunk. A kislányom imádja, apukának szólítja. Mindhárom gyermeke félidőt tölt nálunk(egy hét anyunál, egy hét nálunk), nagyon szeretem őket, a kislányom testvérként tekint rájuk. Két éve élünk együtt, és bizony ez a két év nagyon kemény volt. Én dolgozni kezdtem, mára én lettem a családfő, hiszen jól keresek, magas pozíciót töltök be, mindent meg tudok adni a családomnak. Viszont van bennem egy sötét, mély és fájdalmas lyuk. Hiány. Mindig három saját gyermeket szerettem volna, ez annak idején a párommal nem sikerült...Most úgy éreztem, eljött az ideje ennek a lépésnek, "összeértünk", és az idő is sürget...Nos, a válasz volt az, amin megállt az eszem,-a párom kijelentette, csak akkor hajlandó gyermeket nemzeni neke, ha utána elmegyek, és sohe sem jövök vissza. Azt mondta, érti, hogy szükségem van egy kisbabára, és hajlandó is megadni nekem ezt az "ajándékot", de a gyermekről nem hajlandó sem tudomást venni, sem gondoskodni, hiszen ő nem szeretne már gyermeket. A nevét sem hajlandó adni neki, és amint teherbe esek, el kell mennem. Az igazat megvallva csak pislogtam. Ugyanis a kapcsolatunk elején még közös gyermekről és házsságról beszélt...Hát ennyi lett belőle. Belementem. Önálló nő vagyok, megállok a saját lábamon, nem gond. És így legalább a "donort" is ismerni fogom, nem igazán érhet meglepetés. Harmadnapra, amikor intézkedni kezdtem az elköltözésünkkel kapcsolatban, meggondolta magát. Azt mondta, nem tudna elengedni, és apukája akar lenni a közös gyermekünknek. Viszont házasságot nem akar.Én viszont végre stabilitást szeretnék. Talajt a lábam alá. Biztonságot. Megtalálhatom mellette vagy ez csak az én illúzióm marad örökre? Csupán sajnálatból segített nekem? Mond ilyet az, aki igazán szeret egy nőt? Menjek vag maradjak?

2012. jún. 29. 23:13
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Már bocsi de szerinted lesz olyan aki ezt elolvassa? :/
2012. jún. 29. 23:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy vannak itt olyanok is, akik szeretnek olvasni. Egyébként pedig nem tudtam volna három mondatban összefoglalni...
2012. jún. 29. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha amúgy is belementél volna, hogy csak "donor" legyen, akkor miért baj, hogy nem akar házasságot? Szerintem csak picit sok volt neki az élet, de ahogy újra erőre kap, és felfrissül, még lehet értelme próbálkozni :)
2012. jún. 29. 23:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen van olyan aki végig olvassa...

Nem értem ... Egy csomó olyan nőt elvett aki nem is szerette igazán téged pedig.. Lehet egy idő után arra a döntésre jutna hogy elvesz de nem is tudom..

2012. jún. 29. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Most terhes vagy jelen pillanatban,vagy csak tervben van?Amilyen zűrös,meg gyerekekkel volt tele a pasi élete,el is hiszem hogy nem akart még egyet.Az elején csak azért mondhatta,mert nagy volt a fellángolás.Most pedig azért gondolta meg magát,mert megijedt hogy elköltözöl.Teljes szívből nem hiszem hogy akarja.És én se akarnék így valakitől gyereket,főleg nem egyedül nevelni,ha netántán így alakulna.
2012. jún. 29. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg megdöbbentő lehetett a válasza, de a múltra való tekintettel annyira talán mégse. Szerintem ne akarj még egy gyereket, így kettőtöknek együtt végül is bőven van 3. :)
2012. jún. 29. 23:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is elolvastam, nincs betűfóbiám:D--- naszóval, a pasinak is igaza van valahol, ha nem akar házasságot, mert neki ez volt az élete, erre ment rá mind anyagilag mind lelkileg. A gyerek dolog hátbavágó volt, ám látta, hogy kitartasz és hogy inkább elhagyod őt... Lehet hogy átgondolta a dolgot?.... Próbálj vele elbeszélgetni, amikor "jobb" pillanata van, hogy mit vár el a jövőjétől, ha ugyanis az ember mond ilyeneket, amiket ő nemrég mondott, akkor ez megfordult a fejében, érzi, hogy sajnos NEM SZERET ANNYIRA, hogy a jövőjét 1000%-osan veled képzelje el. Én fiatalabb vagyok mint te, de ebből a kérdésből azt vettem ki, hogy a gyermekeidnek te jelented a stabilitást, és ha a pároddal nem jössz ki jól (majd évek múlva), nem lesz stabilitás.
2012. jún. 30. 08:50
 8/9 anonim válasza:
100%
Ne gondolkodj, mert neked azt súgta a szíved, hogy 3 gyerek kell. Valószínűleg nem véletlenül. Azt mondtad, hogy stabil a kereseted, önálló nő vagy, ha anyagilag megbírkóznál a helyzettel amúgy is, akkor addig amíg ő is részt vesz benne, csak nyersz. Ha elmegy, akkor is ott marad a gyermek neked. Ráadásul, nem kell alkalmazkodnod hozzá sem ebben az esetben. A stabilitást sosem lehet megtalálni, mert minden változik. Bármi történhet, a kérdés az, hogy te vagy-e annyira stabil, hogy elvállald ezt az egészet egyedül, ha kell.
2012. júl. 3. 23:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, repült a sok kis zöld kezecske:-) Különösen a kedves utolsó kommentelő adta meg a választ a kérdésemre, egyetértek!Köszi!
2012. júl. 4. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!