Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Idén nyáron ki mehetnék külföldre gyakorlatra 2 hónapra, és fizetést is kapnák, ingyen vinne ki a suli, és kapok szállást, kaját, hétvégenként meg valami más program, hétköznap meg munka (lovász). csak egy valami, vagyis valaki tart vissza: a szerelem. nem bírom ki nélküle, azt mondja szerelmes belém, egy éjszakát együtt töltöttünk, de azt mondta hogy szerinte a közel jövőben együtt leszünk ő úgy érzi, és én is ezt mondtam hogy szerintem is. dúlt a LOVE, és azt mondta hogy még sajnos nem mutatkozhat velem nyilvánosan, mert előtte le kell zárnia azt a rossz kapcsolatot amibe benne van, és nem tud kimászni belőle..!leveleztünk egy ideig, aztán hirtelen azt mondta az egyik levélbe hogy ideig hagyjam békén (nem bunkón)és azóta sem ír. nem tudom mit tegyek, halálosan szeretem őt 3 éve, és beleőrülök hogy nem lehetek vele (elvileg ő is így van) miatta lettem depressziós mert nagyon, kimondhatatlanul szeretem, és most pszichológushoz járok, mert miatta nem tudtam enni, vagdostam magam késsel komolyan, kiszúrtam 2 helyen a fülem, és a hajamat is tépettre levágtam. úgy megyek át az úton hogy nem nézek körbe, csak megyek, és nem érdekel mi jön stb.. egyszerűen csak fél embernek érzem magam, és nagyon magányos és halálosan szomorú vagyok. nem tudom miért éljek, csak is miatta még talán..
2012. máj. 14. 20:30
1 2
 1/19 anonim válasza:
te leányzó vagy? csak szögezzük le elöször
2012. máj. 14. 20:34
 2/19 anonim ***** válasza:
MENJ!!!
2012. máj. 14. 20:34
 3/19 A kérdező kommentje:
és gyalog 10 percnyire lakik tőlem
2012. máj. 14. 20:36
 4/19 A kérdező kommentje:
igen lány vagyok, most 18 éves
2012. máj. 14. 20:37
 5/19 anonim válasza:
igaza van az elöttem szólónak, a szerelem szar dolog, egy ideig jó, de pl olvasd vissza mit írtál az utsó 5 sorba, cselekedj mielött anyagilag is csödbe mész!
2012. máj. 14. 20:39
 6/19 anonim ***** válasza:
Ez mind szép, és jó. Tegyük fel, összejöttök, majd rá 3-4 hónap múlva valami nem fog működni, és elválnak útjaitok. Akkor fogod sajnálni, hogy nem mentél ki, ahol még pénzt is keresnél, és lehet megismernél olyan embereket is akik később sokat segíthetnek az elhelyezkedésben.
2012. máj. 14. 20:41
 7/19 anonim ***** válasza:

Figyelj, két hónap az semmi három évhez képest. De tényleg. Ha utána még összejöttök, vagy előtte, és kibírja a kapcsolatotok az már egy bizonyíték lehet arra, hogy van értelme. :)

Nekem akibe eléggé belehabarodtam 2 évre megy el, na az már kegyetlen, felejtőssé kell tennem. De hát ez van...

2012. máj. 14. 20:46
 8/19 anonim válasza:

20:39 es és az elsö vagyok

amúgy 18/f vagyok, nem bízhatsz egy férfiba sem, növérem párkapcsolataiból van tapasztalatom, látom milyen az én fajtám, és nem érdemli meg az illetö hogy utána szaladj.. majd rá jösz te is, ajánlom külföldöt mert én is kint dolgoztam 2 évet de megyek is vissza

2012. máj. 14. 20:47
 9/19 anonim ***** válasza:
Ilyenkor minél messzebb mész tőle, annál jobb, legalább nem fogod magad vagdosni sem. Hülyeség egy emberért ilyeneket tenni, csak magadnak okozol fájdalmat, ő meg vígan el van. Érnek még csalódások az életben, nem kell mindent ilyen halálosan komolyan venni!!!
2012. máj. 14. 20:48
 10/19 A kérdező kommentje:
nem tudom itt hagyni! 3 év alatt senki másba nem tudtam bele szeretni, pedig próbáltam túl tenni magam rajta. úgy érzem soha az életben nem fogok ennyire szeretni valakit, és ha elmegyek akkor soha senkit sem találok akit tényleg szeretek. egyszer érez ilyet az ember nem? és az az igazi nem? próbál a lánnyal szakítani de a lány nem hagyja békén, olyan mint a pióca, nagyon hisztis, és idegbajos. engem is meg akart verni, hogy szálljak le a pasijáról. a fiú azt mondta nekem hogy engem szeret, de még nem jött az össze hogy tényleg együtt lehessünk. úgy érzem ha elmegyek nem fog változni az érzés iránta csak erősödik évről évre. ebbe a 3 év alatt nagyon keveset mosolyogtam és alig volt jó kedvem. a családom előtt már nem nagyon tudom leplezni magam, mert mostmár tényleg kirobbanok.folyton sirógörcsöt kapok, és belül az a szorító érzés. vagy ő vagy senki. lehetetlen mást szeretni ennyire
2012. máj. 14. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!