Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek menjek, vagy maradjak?
Figyelt kérdés
A barátommal két éve vagyunk együtt. Eddig minden rendben volt, de tavaly megtetszett neki az egyik kolléganője. Ő maga is mondta, hogy szimpatikus neki a csaj és a csajtól véletlenül egyszer saját fülemmel hallottam, hogy bejön neki a barátom. Megmondtam neki, hogy ha tetszik neki a csaj, akkor nyugodtan megmondhatja nekem és kitalálunk valamit. Azt mondta, szimpatikusnak találja őt, nagyon is, de engem szeret, nem csalna meg vele és nem akar elhagyni sem. De nekem viszont ez így nem jó... nagyon nem! Hogy tudom: nem ketten vagyunk, hanem 3-an a kapcsolatban... :S Szerintetek elhagyjam? Nagyon szeretem őt! Eddig azt reméltem elmúlik ez a "dilije", de már fél éve tart. Mit csináljak?? :(( (Már a házasság is szóba került köztünk, a 2.éves évfordulónkra gyűrűt kaptam tőle - mondjuk ez még a csaj előtt volt...)2012. máj. 11. 20:53
1/2 A kérdező kommentje:
Javítás: az 1. éves évfordulónkra kaptam tőle gyűrűt, bocs, mellényomtam.
2012. máj. 11. 20:58
2/2 anonim válasza:
ha szeret és hűséges hozzád, akkor bízz benne. Mindig leszenke egy pasi/férj körül más nők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!