Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Válófélben vagyok, 2 hónapja ismerkedtem meg neten egy nálam néhány évvel fiatalabb fiúval. Komoly, zárkózott, sokat csalódott. Én az ellentéte vagyok, de mégis sok mindenben hasonlóan gondolkodunk, bár sok a surlódás, félreértés közöttünk.Az elején megbeszéltük, hogy nem lesz komoly kapcsolat, de én beleszerettem. Tudom, hogy ő is szeret, amikor együtt vagyunk órákig csak ölelkezünk, összebújunk. De ő nem is az a típus, aki ki tudja mutatni az érzéseit. De annyira más, hogy nem is tudom megítélni, hogy mit érez pontosan. Nem merek nyomulni, mert azt tudom, hogy nem szereti. Hetente max. 2-szer találkozunk, nem is egy helyen lakunk, ő egyedül, nekem van egy gyermekem. Neki most nagyon rosszul megy, nincs munkája, pedig nagyon keresi, de még enni is alig tud.Tudodm, hogy ilyen helyzetben az embernek nem a szerelem a legfontosabb, de én viszont nagyon szeretem. Bár tudom, hogy nehéz egy ilyen emberrel, nem is hiszem, hogy működne, mégis vonzódom, nem tudok szabadulni tőle. Legyek türelmes? Sajnos így is én adok többet magamból, de nekem ilyen a természetem is: nyitott, közvetlen vagyok. Ha egy kicsit érzelmesebb az együttlétünk, akkor úgy érzem fél, hogy túl közel kerül hozzám, de az is lehet, hogy csak kényelmesebb lazább kapcsolatban lenni.Ti mit gondoltok erről?
2012. febr. 12. 21:53
1 2
 1/13 bozontosborz ***** válasza:
mikor válsz el? legyél türelmes, és nézd meg hogy viselkedik utána. addig meg ne ijeszd el.
2012. febr. 12. 21:59
 2/13 anonim ***** válasza:
Te vagy, akivel a múltkor is beszéltem, igaz?
2012. febr. 12. 22:03
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm:-) Sajnos a türelem nem az erősségem....tudod szerelmes vagyok!:-) A válás még hosszú idő, csak most adom be, mert próbáltam volna férjemmel megoldani a gyerek miatt.De nem megy! Gondolod, hogy ez fogja vissza?
2012. febr. 12. 22:06
 4/13 A kérdező kommentje:

22:03! Igen, már írtam ide:-) Azóta igazából semmi sem változott...:-( Talán annyi, hogy egyre rosszabb nélküle...

Remélem, hogy Te vagy az a kedves segítő, akire gondolok!:-)

2012. febr. 12. 22:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem rám gondolsz :)

Sajnálom,hogy azóta nem történt előrelépés. Ha emlékezetem nem csal akkor azt beszéltük,hogy most ő következik a randira hívásban, ezért vársz, de őt frusztrálja jelenleg az anyagi helyzete.

Hívott azóta?

2012. febr. 12. 22:11
 6/13 A kérdező kommentje:

Örülök Neked...ismét:-))

Igen, hívott, de mindig 2-3 nap után. Van úgy, hogy én jelentkezem, mert szerintem nem mer. Mondta már, hogy szeret, de nem lépünk előre. Úgy beszél néha rólunk mintha ez csak egy átmeneti kapcsolat lenne...néha meg azt mondja, hogy nem érti miért ragadtam le nála. Valamikor meg céloz arra, hogy majd ha megtalálja az igazit, akkor mi lesz...:-(

2012. febr. 12. 22:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát, furcsa egy pasas azt meg kell hagyni.

Könnyen lehet, hogy tényleg az anyagi helyzete miatt frusztrált ennyire és akkor szépen hullámzik. Másra egyszerűen nem tudok abból következtetni, hogy egyszer szeret, egyszer meg átmenetinek tekinti a dolgot, megint egyszer saját magát degradálja azzal, hogy "miért ragadtál le mellettem".

2012. febr. 12. 22:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nehéz eset. Lehet, hogy csak laza kapcsolatot akar és csak én rugózok itt ezen, neki meg kényelmes, hogy valakilje azért van...:-(De néha mégis azt érzem, hogy valami több lehet. Viszont hiába kérdezem, valahogy mindig hárít, nem egyértelmű. Bár én is visszafogom magam, mert nem akarok sérülni...!
2012. febr. 12. 22:24
 9/13 anonim ***** válasza:

A kérdés csak az, hogy így sérülsz nagyobbat, vagy ha konkrétan rákérdezel és kapsz egy konkrét nemleges választ.

Neked sem kellemes ez az állapot, és ha ő laza kapcsolatot akar és így szórakozik, hát ez esetben ne sajnáld, egy barom.

2012. febr. 12. 22:31
 10/13 A kérdező kommentje:
Igazad van! Tegnap megkérdeztem, hogy szeretné-e, hogy lazítsunk vagy szorítsunk a kapcsolatunkon. Azt mondta, hogy hogy lehet ezen már lazítani?! Így is hetente max.2-szer találkozunk. Érdeklődtem, -hogy hátha kiugrasztom a nyulat a bokorból-,hogy belefér-e ha mással ismerkedünk. Arra kért, hogy szóljak ha más lesz, ő is így tesz majd. Hát ezzel nem tudtam meg sokkal többet!:-(
2012. febr. 12. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!