Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszik! Melyiket válasszam? Menjek vissza az exemhez? Vagy maradjak a mostanival?
Nagy probléma ez.
Van egy kapcsolatom 4 hónapja, ez is amolyan újrakezdés,már jártunk 2hónapot csak megcsalt és azzal a nővel volt 3hónapig majd velem újrakezdte.Nem járunk sehová szórakozni,néha kidobnám, de néha úgy érzem hogy mégis csak ő kell.Már sírok mert közben ott van a régi barátom akivel több mint 3évet voltam, ő most ki akar velem békülni, másfél éve különültünk meg mert rám jött a bulizni/ élni kedv és szakítottam vele,ott minden oké volt mentünk szórakozni mindent megkaptam.Ő küldföldön dolgozik 2 havonta jár haza, szóval lehet ha kibékülnék vele magányos lennék, de ha maradok a mostanival akkor unalmas lenne.Nekem az exem volt az igazi addig amíg meg nem ismertem a mostani barátomat.
Ő sem tökéletes sőt egyik sem, és így nem tudom melyik lenne jobb.
Tudom ti sem tudtok helyettem dönteni, de mégis hogyan tudnék jó döntést hozni? Szeretem a barátomat, de az exemet is érzem hogy szeretem, egyszerűen megdobbant a szívem :(
19 vagyok, az exem 23 a mostani 21éves
A jelenlegi barátoddal szakíts. Megcsalt, és te is úgy érzed néha, hogy nem kell, néha úgy, hogy kell.
Az exeddel meg csak szépen lassan "ismerkedj újra". A "bulizni-élni kedv" miatt szakítani vele... Nem is tudom. Mennyire szeretted?
Szerintem szakíts a mostani barátoddal, tarts egy kis szünetet (gondolok itt néhány hónapra) és ha akkor is úgy érzed, hogy szereted az exed (23), akkor próbálj meg vele összejönni.
Szerintem ne válaszd egyiket sem, mert ha már ezen kell gondolkodnod, akkor egyik sem a nagy Ő. Így aztán azt javaslom hogy "várd" meg az igazit, akinél majd fel sem merül a kérdés hogy Őt válaszd-e vagy sem, mert annyira egyértelmű lesz hogy ŐT!
Sok sikert!
Egy 35 éves kismama
Mi döntünk a sorsodról..? oké...
És 19 éves vagy,reménykedtem,hogy kevesebb.
Hagyd ott mindkettőt én is azt mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!