Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
Idén nyáron ki mehetnék külföldre gyakorlatra 2 hónapra, és fizetést is kapnák, ingyen vinne ki a suli, és kapok szállást, kaját, hétvégenként meg valami más program, hétköznap meg munka (lovász). csak egy valami, vagyis valaki tart vissza: a szerelem. nem bírom ki nélküle, azt mondja szerelmes belém, egy éjszakát együtt töltöttünk, de azt mondta hogy szerinte a közel jövőben együtt leszünk ő úgy érzi, és én is ezt mondtam hogy szerintem is. dúlt a LOVE, és azt mondta hogy még sajnos nem mutatkozhat velem nyilvánosan, mert előtte le kell zárnia azt a rossz kapcsolatot amibe benne van, és nem tud kimászni belőle..!leveleztünk egy ideig, aztán hirtelen azt mondta az egyik levélbe hogy ideig hagyjam békén (nem bunkón)és azóta sem ír. nem tudom mit tegyek, halálosan szeretem őt 3 éve, és beleőrülök hogy nem lehetek vele (elvileg ő is így van) miatta lettem depressziós mert nagyon, kimondhatatlanul szeretem, és most pszichológushoz járok, mert miatta nem tudtam enni, vagdostam magam késsel komolyan, kiszúrtam 2 helyen a fülem, és a hajamat is tépettre levágtam. úgy megyek át az úton hogy nem nézek körbe, csak megyek, és nem érdekel mi jön stb.. egyszerűen csak fél embernek érzem magam, és nagyon magányos és halálosan szomorú vagyok. nem tudom miért éljek, csak is miatta még talán..
2012. máj. 14. 20:30
1 2
 11/19 anonim válasza:
ha ennyire rendíthetetlen vagy akkor te tudod, de a baj az hogy még naiv vagy
2012. máj. 14. 20:54
 12/19 A kérdező kommentje:
hát igazából nem nagyon vagyok tisztában a naív szó kifejezéssel. bocsi, de le tudnád írni mit is jelent? lehet hogy akkor tudnék magamon változtatni valamit.
2012. máj. 14. 21:06
 13/19 A kérdező kommentje:
és az hogy "még" naív vagyok, az csak azért van, mert fiatal vagyok? idővel elmúlik?
2012. máj. 14. 21:08
 14/19 anonim válasza:

naiv vagy, nincs tapasztalatod, túl fiatal vagy

igen idövel elmúlik, és már ebböl az esetböl is tanulhatsz ha nyitott vagy, egy férfi nem ér ennyit (pedig én is az vagyok) , pszichológus? késsel vagdosod magad? ez nincs renben, ha továbbra is folytatod tönkre teszed az egész életed,

majd meglátod ha megfogadod a tanácsaim és rendet teszel a lelkedben/szivedben(és nem a pszichomókus fog segíteni), ha elillan a rózsaszín köd, megérted hogy mit magyarázott ez a "hülyegyerek" (én) már elsö válaszadóként is

kívánom a kisasszonynak a legjobbakat!

Üdv.: H. R. Gergõ

Ü

2012. máj. 14. 21:50
 15/19 A kérdező kommentje:
fuh köszi tényleg jobban érzem magam, és igazad van :)
2012. máj. 14. 22:01
 16/19 A kérdező kommentje:
egyébként nem hinném hogy elmúlik, és én nem szeretném hogy ne szeressem
2012. máj. 14. 22:02
 17/19 anonim válasza:

megint én vagyok, ez már tényleg az utolsó ;)

átestem én is ezen tulajdonképpen, nekem is az elsö szerelem volt, én külföldön voltam ö itthon, hazajöttem spontán hogy meglepem a leányzót és végre együtt lehetünk.. erre azt mondta hogy bocs már megismertem mást...

de végül is örülök hogy így alakult(szar volt egy ideig), de rájössz hogy az életben csak önmagadban bízhatsz, persze vannak jólelkü emberek is

a lényeg hogy érezd magad jól, adj hálát azért amid van

mert az élet értelme az hogy boldog légy, és hidd el nem az a fiú az aki boldoggá fog tenni, jól meg kell válogatni kinek adnád a szived!

minden jót kívánok kisasszony!

vigyázzon magára ;)

2012. máj. 14. 22:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem azert de ha 18 evesen vagdosod magad egy szerelmi banat miatt eletkeptelen vagy.. felejtsd el ennyi v ha 10 p re lakik miert nem mesz at hozza te?

ui: menj ki kulfoldre.

2012. máj. 14. 22:26
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaidat H.R. Gergő, sokat segített! :)

Rá jöttem hogy tényleg nem ő az igazi, és igazából nagyon ki*aszott velem, ugyanis a nyár elején, este odajött hozzám és nem is a dolgokat akarta rendbehozni,meg hogy beszélgessünk egy kicsit, hanem rögtön a semmi közepén, már ide oda nyúlkált, egyszer csak azt vettem hogy a nadrág is alig van rajtam. szóval csak szexre lettem volna jó, de ott hagytam már nem érdekel, nem szeretem őt! még nem tetszik senki, de remélem ez hamar megváltozik :)

2012. okt. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!