Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem a válás után majd lesz újra párom, stb aztán azóta se semmi?
Sokáig nem akartam válni a feleségemtől a gyerekek miatt. A volt feleségem egy őrült, ütött engem, szidott, stb. hülyeségek miatt is, pl este nem volt bezárva kulccsal az ajtó. A második gyerek születése után őrült meg jódolgában. Részletezni nem akarom, mert úgyis a férfi a rossz, bűnt követ el, hogy dolgozik 5-ig, míg szegény nő otthon rohad meg gyesen.
8 éve volt a válás, 38 vagyok. Azt hittem még viszonylag fiatalon lehet esélyem egy boldogabb, új életre. Családom beszélt rá a válásra mert nem tudták nézni mennyire kivagyok. Győzködtek, hogy lesz majd valakim, stb. Az egésznek az lett a vége, hogy anyagilag ki lettem semmizve, a gyerekeim ellenem lettek nevelve, szóba se állnak velem. Erölködök azért a mai napig, hátha, nem adtam fel. Nagynehezen összekaptam magam anyagilag DE egy gyermektelen nőnek nem kell egy panelos, Suzukis elvált apuka, egy többgyerekes nőnek a gyerekei miatt úgyszintén komolyabb anyagi igényei vannak. Rengeteg ismerkedés után jutottam erre, kb eláshatom magam. Azt mondom utólag, ami a legjobb barátomnak volt az álláspontja: tűrd a hülyeségeit, hallgass, aztán keress egy szeretőt. Van pénzed, jó autód, én ezt tenném. Nem hallgattam rá, pedig lehet, hogy igaza volt. Újépítésű lakásban laktunk, német autónk volt, nyaralni jártunk, stb. Most itt vagyok csövesen, fizetem a gyerektartást, a gyerekeim meg látni se akarnak. Tök egyedül. Anyám azóta meghalt aki a legjobban győzködött, nővéreim Amerikába és Angliába költöztek, kb nem maradt itthon rokon akivel beszélhetnék.
Másnak összejött az új élet? Irigyellek titeket! Én már el se tudom képzelni. A nőkre már rá se nézek sehol, minek? Ha 30 évesen nem kellettem, 38 évesen kopaszodva már nem is fogok. Most utólag mondja a sok okos, hogy el kellett volna szépen rejteni a pénzemet, ráiratni az Anyámra, odaadni neki, hogy őrizze meg, de hülye voltam. A volt feleségem semmivel jött a házasságba és túlzással de mindent vitt.
Mit számítanak az évek, ha nem vagy vele boldog? Az évek számai majd visszahozzák szerinted a kihűlt nemi vágyat feléd? Mekkora baromság. Te is csak a szőrös valagad meresztetted a langyos fosban a semmire.Ez is annyira tipikus.
Azt hitted, azt hitted.... Neked nem mondták még, hogy hinni a templomban kell? Csoda nincs apukám, soha nem is volt, és nem is lesz. Talán felkéne végre nőni. A Jancsi és Juliskát már régen az oviban kellene hagyni. 1 életed van neked is bmeg, azt is el akartad szrni egy olyan ember mellett, akit már rég nem érdekeltél? És mindezt a jajj, mert az évek.... miatt. Ki nem szrja le, hogy 10 vagy 20 év, ha nem boldog?
"Gondolom volt nője előtted is, akkor volt gusztusod?"
Azért nagyon nem mindegy, hogy a kapcsolat előtt volt, vagy velem egyidejűleg párhuzamosan.
Nézd azt amít tettél örültség volt egy az egyben
Olyan hogy házassági szerződés nem hallottál?
Valóban egy nagyon okos rafkós nő az exed.Így kell tökéletesen egy pasit lefejni
Nézd bocs de aki hadja magát így jár.
Vigaszt csak az nyújthat ha arra gondolsz minden amít ő elvett tőled ha nem kotyavetyéli el a gyerekeidé.
A tartásdíj sem életfogytiglan.
Egyszer véget ér.Mellesleg ha nem a magára költi hanem rájuk akkor ez is megnyuktat téged.
Hogy elváltál a család jóindulatú tanácsára sokat elmond rólad.Részemről egy befolyásolható ember hát nem a legmegfelelöbb tulajdonság.De talán jobb is így!
Előre nézz ne hátra.
Nem anyagiakon múlik első sorban a boldogságod hanem a magad akaratán.
Ne nyalogasd tovább a sebeidet hanem szedd össze magad és mutasd meg hogy a drága exed után is van élet.Talán külömbb
is mint vele.
Talán nem mindent Ft-ba kéne neked sem mérni!
Engem a férjem semmizett ki és hagyott magamra a gyerekünkkel.
Az első pár hónap nehéz volt, mára viszont van egy olyan kapcsolatom, ahol végre egyenlő partnerem van, és minden működik úgy, ahogy sosem gondoltam, hogy működhet.
Ne add fel! Normális nőnek nem a pénztől, a tárgyaktól vagy a külsődtől leszel vonzó - bár tény, hogy a nők ritkán vágynak arra, hogy elesett férfit mentsenek meg, szóval a kisugárzásodon érdemes lehet dolgozni, illetve a terápiát is ajánlanám, mert tényleg sokat segít!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!