Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Azt hittem a válás után majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem a válás után majd lesz újra párom, stb aztán azóta se semmi?

Figyelt kérdés

Sokáig nem akartam válni a feleségemtől a gyerekek miatt. A volt feleségem egy őrült, ütött engem, szidott, stb. hülyeségek miatt is, pl este nem volt bezárva kulccsal az ajtó. A második gyerek születése után őrült meg jódolgában. Részletezni nem akarom, mert úgyis a férfi a rossz, bűnt követ el, hogy dolgozik 5-ig, míg szegény nő otthon rohad meg gyesen.

8 éve volt a válás, 38 vagyok. Azt hittem még viszonylag fiatalon lehet esélyem egy boldogabb, új életre. Családom beszélt rá a válásra mert nem tudták nézni mennyire kivagyok. Győzködtek, hogy lesz majd valakim, stb. Az egésznek az lett a vége, hogy anyagilag ki lettem semmizve, a gyerekeim ellenem lettek nevelve, szóba se állnak velem. Erölködök azért a mai napig, hátha, nem adtam fel. Nagynehezen összekaptam magam anyagilag DE egy gyermektelen nőnek nem kell egy panelos, Suzukis elvált apuka, egy többgyerekes nőnek a gyerekei miatt úgyszintén komolyabb anyagi igényei vannak. Rengeteg ismerkedés után jutottam erre, kb eláshatom magam. Azt mondom utólag, ami a legjobb barátomnak volt az álláspontja: tűrd a hülyeségeit, hallgass, aztán keress egy szeretőt. Van pénzed, jó autód, én ezt tenném. Nem hallgattam rá, pedig lehet, hogy igaza volt. Újépítésű lakásban laktunk, német autónk volt, nyaralni jártunk, stb. Most itt vagyok csövesen, fizetem a gyerektartást, a gyerekeim meg látni se akarnak. Tök egyedül. Anyám azóta meghalt aki a legjobban győzködött, nővéreim Amerikába és Angliába költöztek, kb nem maradt itthon rokon akivel beszélhetnék.

Másnak összejött az új élet? Irigyellek titeket! Én már el se tudom képzelni. A nőkre már rá se nézek sehol, minek? Ha 30 évesen nem kellettem, 38 évesen kopaszodva már nem is fogok. Most utólag mondja a sok okos, hogy el kellett volna szépen rejteni a pénzemet, ráiratni az Anyámra, odaadni neki, hogy őrizze meg, de hülye voltam. A volt feleségem semmivel jött a házasságba és túlzással de mindent vitt.

2022. szept. 16. 14:10
1 2 3 4 5
 21/44 Mathus ***** válasza:
37%

#20: örökölt ingatlanokból volt a pecó, de ezt leírta. mindkettő az övé volt.

kérdező, ne keresgélj elvált nőket, nézd meg a FB társkeresőn, hogy kik vannak. elkeserítő a felhozatal, ne akarj magadnak rosszat.

2022. szept. 16. 17:43
 22/44 anonim ***** válasza:
25%
#21 Igazad van, de ebben a korosztályban már leginkább csak elváltak vannak, vagy élettársi kapcsolatuk volt, ami nagyjából ugyanaz. Legtöbbnek gyereke van.
2022. szept. 16. 17:53
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Mert egy elvált, gyerekes pasi akkora főnyeremény? Leginkább a szintén elvált, gyerekes nők körében van esélye.

2022. szept. 16. 18:13
 24/44 anonim ***** válasza:
92%

"Az egyik lakásom 16 millióért ment el, a másik a 14-ért. Az új lakást 30-ért vettük. "

Ha valóban a házasság előtt vetted az egyik ingatlant és hitelmentes volt, akkor az a tied. Az örökölt szintén.

Az eladásukból vett ingatlan is teljesen a tied. Most te vagy hazudsz, vagy rettentő hülye, akinél még az ügyvédje is hülyébb, és ezt nem hiszem, innentől fogva az egész t9rténetet sem hiszem.

2022. szept. 16. 18:16
 25/44 anonim ***** válasza:
92%
#21 Így igaz, ezért sem kap jobbat. De ha nem lenne elvált, gyerekekkel, a korban hozzávalók akkor is ilyenek lennének.
2022. szept. 16. 18:57
 26/44 Mathus ***** válasza:
89%

#22: én poénra beregeltem, és jobb mint a dumaszinház:

1) volt nő a wc-ben, tükörből fotó (eleve igényes), a wc ülőke felhajtva. a nő meg "elvált". elbújt apjok elől, azt lőtt egy képet.

2) "vidám lány" vagyok, a képeken olyan fejjel, mint akit akasztani visznek (ebből kb 1000)

3) hosszú távú kapcsolat, amihez fotó bugyi nélkül, melltartóban, falnak támaszkodva

4) khosszú lista, hogy ki NEM alkalmas alapból, ha mindet komolyra veszem, nem jön senki (minden tizedik)

2022. szept. 16. 18:57
 27/44 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon is kellet volna ügyvéd, mert úgy házasodtál,hogy fel sem fogtad, hogy az egy vagyonjogi szerződés, nem egy habos-babos nap. Fogalmad nem volt, és most sincs a jogi részéről.

Te most tényleg ennyire ostoba Vagy? Ebbe bele mentél önként? A házasság előtt szerzett lakásod az a külön vagyonod,(nyilván ha már együtt éltettek vagy érték nővelő beruházás volt b enne, akkor kicsit más, mert annak az értékéig az övé is, de nem az egész) akkor is ha utána közöset vesztek belőle (nyilván az értékéig). Az örökség is mindig külön vagyon marad, hiába adod el és az értékét másba fekteted. Most már bottal ütheted, mert önként adtad oda a részed.

2022. szept. 16. 19:14
 28/44 A kérdező kommentje:

Na, biztos én vagyok a hülye DE! Amikor megvettük a közös lakást, a tulajdonlapra az lett írva, hogy X Ferenc 50%, Y Mária 50%, mivel házasok voltunk, úgy gondoltam nekem jó lesz így mert úgyis váláskor minden felezödik! A számlákra amiket kaptunk az eladótól, a kivitelezötöl, arra is ráiratta mindre a feleségem a nevét. 2 név volt mindenen.

Eszembe nem jutott, hogy ezek után nekem ügyvéd kéne a válás során, békésen megállapodtunk. Én a gyerekek miatt, hogy jó helyen élhessenek, belementem, hogy 3 felé legyen osztva a vagyon és ök is kapják meg a részüket, 1/3-ot. 1/3 az enyém, 1/3 a feleségemé. Nem éreztem akkor fairnek, hogy a gyerekeim egy szobakonyhába legyenek bedugva. Inkább több pénzzel lett saját szobájuk is. Annyit hozzáteszek, hogy az exfeleségem valóban minden fillért a lakásvásárlásra fordított! A gyerekek érdekében! Így emiatt sose volt rossz érzésem!

2022. szept. 16. 21:31
 29/44 anonim ***** válasza:
97%

Naná, hogy békésen megállapodott, vitte az örökséged és a házasság előtti vagyonod is. Az,hogy ő is beletette a pénzét még, attól még nem azt jelenti, hogy fele-fele lenne. Így ezt ennyiből nem lehet megmondani.

Önként oda adtad még az örökségedet is neki, de nem feleződik minden automatikusan váláskor. Nem városi legendákban kell hinni, hanem a ptk. lefekteti.Már házasságkor fel kellene fogni,hogy az jogi dolog, és tisztába lenni azzal, az mivel jár. Gyerekeidé még lehetett volna, attól nem kell, hogy a exedé is legyen. Most már mindegy, nem mehetsz már úgy bíróságra, ja hogy eddig nem ismeretem a jogaim. Senki elől nincs dugdosva a ptk.

2022. szept. 16. 22:17
 30/44 anonim ***** válasza:
30%

Hát komám, akkor úgy jártál, ahogy én is. Egy botlásom miatt kidobott 20 évet az ablakon, gyerekek nála, lakás az övé lett, én meg verhetem magamnak, mert azóta se volt nőm.

Ő meg odaköltöztette az új bakját.

2022. szept. 16. 22:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!