Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Azt hittem a válás után majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hittem a válás után majd lesz újra párom, stb aztán azóta se semmi?

Figyelt kérdés

Sokáig nem akartam válni a feleségemtől a gyerekek miatt. A volt feleségem egy őrült, ütött engem, szidott, stb. hülyeségek miatt is, pl este nem volt bezárva kulccsal az ajtó. A második gyerek születése után őrült meg jódolgában. Részletezni nem akarom, mert úgyis a férfi a rossz, bűnt követ el, hogy dolgozik 5-ig, míg szegény nő otthon rohad meg gyesen.

8 éve volt a válás, 38 vagyok. Azt hittem még viszonylag fiatalon lehet esélyem egy boldogabb, új életre. Családom beszélt rá a válásra mert nem tudták nézni mennyire kivagyok. Győzködtek, hogy lesz majd valakim, stb. Az egésznek az lett a vége, hogy anyagilag ki lettem semmizve, a gyerekeim ellenem lettek nevelve, szóba se állnak velem. Erölködök azért a mai napig, hátha, nem adtam fel. Nagynehezen összekaptam magam anyagilag DE egy gyermektelen nőnek nem kell egy panelos, Suzukis elvált apuka, egy többgyerekes nőnek a gyerekei miatt úgyszintén komolyabb anyagi igényei vannak. Rengeteg ismerkedés után jutottam erre, kb eláshatom magam. Azt mondom utólag, ami a legjobb barátomnak volt az álláspontja: tűrd a hülyeségeit, hallgass, aztán keress egy szeretőt. Van pénzed, jó autód, én ezt tenném. Nem hallgattam rá, pedig lehet, hogy igaza volt. Újépítésű lakásban laktunk, német autónk volt, nyaralni jártunk, stb. Most itt vagyok csövesen, fizetem a gyerektartást, a gyerekeim meg látni se akarnak. Tök egyedül. Anyám azóta meghalt aki a legjobban győzködött, nővéreim Amerikába és Angliába költöztek, kb nem maradt itthon rokon akivel beszélhetnék.

Másnak összejött az új élet? Irigyellek titeket! Én már el se tudom képzelni. A nőkre már rá se nézek sehol, minek? Ha 30 évesen nem kellettem, 38 évesen kopaszodva már nem is fogok. Most utólag mondja a sok okos, hogy el kellett volna szépen rejteni a pénzemet, ráiratni az Anyámra, odaadni neki, hogy őrizze meg, de hülye voltam. A volt feleségem semmivel jött a házasságba és túlzással de mindent vitt.

2022. szept. 16. 14:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
91%

Jó nagy hülye voltál, kérdező. Vagy csak fillérbaszó szerencsétlen, sajnáltál 50 ezer Ft-ot egy ügyvédre, és ezen buktál 30 milliót. De hát ezzel már nincs mit tenni, lépj túl rajta.

Különben nincstelen csávók is dugnak fullos nőket, szal nem a pénzhiány miatt nincs nőd, hanem mert befordultál, depressziós vagy, uncsi vagy, lúzer vagy. Ezeket igyekezz megoldani, és akkor lesz majd nő.

2022. szept. 17. 04:18
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
A gyerektelen nonek azert nem kell egy elvalt ketgyerekes apa, mert 1: nem biztos hogy az apuka akar egy harmadik gyereket is (es oda is fizetni gyerektartast ha szetmennek) 2: el kell viselni az exfeleseget 3: elmegy ket idegen gyerekre a penz, holott azt a kapcsolatuk javara is fordithatnak. Keress olyan elvalt not, aki mar nem akar gyereket.
2022. szept. 17. 05:24
 33/44 anonim ***** válasza:
97%
Hát figyu, az exfelesegem azt mondta, ha nem adom a lakást,teljes egészében akkor ne akarja, idézem, hogy ő g@ci legyen😂😂😂Csak én nem doltem be a zsarolásnak. Szépen a bíróságon felvilagositottak, higy a fele az enyém, hiába erőlködik. Az már mellékes, hogy nem tett bele semmit, mivel felesegem volt jogilag fele az övé, én ezt meg is értettem, ő nem akarta felfogni. Nekem nagy küzdelem volt, de nem hagytam, hogy a lányommal zsaroljon.Aztan szépen el kellett felezni és a gyerek sem fordult ellenem ahogy ő remélte.
2022. szept. 17. 08:23
 34/44 anonim ***** válasza:
78%

"Hát komám, akkor úgy jártál, ahogy én is. Egy botlásom miatt kidobott 20 évet az ablakon, "

35 évet is kidobnék. A hátbaszúrást senkinek sem tűröm el, egyszer sem. Megérdemled. Köss a farkadra csomót, ha nem akarsz így járni.

2022. szept. 17. 09:17
 35/44 anonim ***** válasza:
12%

34. Tényleg csak ennyit ér több évtized? Egyszer hibázol és mehetsz a levesbe? Hol marad a megbocsájtás?

Amùgy nem csak az én hibám volt, ő is odatehette volna magát egy kicsit jobban, hogy ez ne törtènjen meg.

De ti nők nem akartok adni, csak elvártok mindig mindent.

2022. szept. 17. 12:27
 36/44 anonim ***** válasza:
81%

Igen, 35-s.Annyit ér, mint a másiknak is ért, hogy idegen nőbe dugta. Pfejj! Megbocsátás lesz, idővel, de mindennap nézni a csaló pofáját többé nem vagyok képes. A bizalom elveszett és kész, azonnali kiábrándulás nálam. Az már nem hozható vissza. És az eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy visszaélnek a második eséllyel. Tehát egy esély marad, amit akkor kap, amikor összejövünk. Ha eljátssza, akkor nincs visszaút. És nem lesz többé gusztusom sem hozzáérni más nő pinája után. Én nagyon finnyás, kényes vagyok erre. Így meg minek maradnék vele? 🤷‍♀️

"Amùgy nem csak az én hibám volt, ő is odatehette volna magát egy kicsit jobban, hogy ez ne törtènjen meg."

Igen, erre a legkönnyebb fogni.De itt is gondolom az volt, hogy kommunikáció nuku részedről is, inkább a könnyebb utat választottad. Ha meg mégis volt, és ennek ellenére nem változott semmi részéről, akkor jön a közhely, hogy ami nem megy nem kell erőltetni. Azzal, hogy félrebasztál, nem botlottál(ilyen nincs), a probléma nincsen megoldva. Max. volt egy orgazmusod, vagy kettő, a helyzet viszont maradt. És a tetteknek következményei vannak. Amikor tudatosan másba dugtad, vállaltad. És ez be is következett. Ez olyan mint a védekezés nélküli kefélés. Terhesség lehet belőle.

2022. szept. 17. 13:01
 37/44 anonim ***** válasza:
17%
36, kár, hogy az általános tapasztalatok szerint mindig pont az ilyen hozzád hasonló ordítva tisztességes emberek szoktak a legbecstelenebb, legsunyibb példányok lenni...
2022. szept. 17. 13:19
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

35

"De ti nők nem akartok adni, csak elvártok mindig mindent."

Pont fordítva. te vársz el mindent, és semmit nem adsz. AZt írod, a nőnek kellett volna odatenni magát, hogy ne csald meg. A nőnek meg kell bocsátani, ha megcsalod. Csak elvársz és nem adsz semmit. Én is kibsztalak volna.

2022. szept. 17. 13:31
 39/44 anonim ***** válasza:
23%

37

Sosem szúrtam hátba senkit, ha problémám volt, akkor közöltem, és nem máshol, mással kerestem rá a megoldást. Ha ezért becstelen és sunyi vagyok, akkor azt is vállalom.

2022. szept. 17. 14:03
 40/44 anonim ***** válasza:
30%

Volt kommunikáció, de nem változtatott, nem adta meg azt, amire vágytam, viszont ennyi évet nem akartam csak úgy eldobni.

Azt gondoltam, hogyha megkapom mástól, amit tőle nem, ès kiderül, akkor majd jobban figyel az igényeimre. Mert esetleg fél attól, hogy 3lveszíthet.

Nem jött be, ő hagyott el.

"És nem lesz többé gusztusom sem hozzáérni más nő pinája után."

Gondolom volt nője előtted is, akkor volt gusztusod?

"Pont fordítva. te vársz el mindent, és semmit nem adsz. "

Én mindent megadtam neki, anyagilag, érzelmileg, biztonságot nyújtottam a számára és szexuálisan is odatettem magam. Ez semmi?

2022. szept. 17. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!