Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jogosan érzem, hogy válnunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inike kérdése:

Jogosan érzem, hogy válnunk kellene?

Figyelt kérdés

A férjemmel lassan 7 éve vagyunk együtt, de mindössze alig több, mint 1 éve vagyunk házasok. Született egy kisbabánk, aki már 9 hónapos. A kapcsolatunk már az elején sem volt felhőtlen, de mindig kitartottam, mert elképzeltem egy szép életet, ami látszólag meg is lett. Kertes ház, autók, nyaralás..

Azonban a férjem családja elég anyagias, bár én is tettem/teszek a közös életünkhöz nem keveset, mindig én leszek a nincstelen senki, a férjem sosem áll ki mellettem. Bár ez a legkevesebb.

A terhességem alatt itthon voltam, mivel a szülés napjáig hánytam, rosszul voltam.

A férjem a munkájára hivatkozva a várandósságom alatt sem segített nekem semmit, egyedül kellett mennem bevásárolni, cipelni zsugor számra a vízeket, üdítőket és minden mást. Amikor az ő autóját szerelőhöz kellett volna vinni, elvárta, hogy ha vizsgálatra "kísér", vagy máshová, nagy pocakkal én vezessek, az én autómmal vigyem, amibe én tankoltam stb. Jól keres, de a baba cuccait mind egyedül vettem a saját pénzemből. Szinte semmibe nem ad bele, én pedig nem fogok kérni tőle.

Megszületett a babánk, szóltam, mikor engednek haza minket, egy órát kellett plusszban várnunk rá, mert épp dolgozni ment, előtte 3 napig, míg kórházban voltunk, nem dolgozott.

A kisbabámmal szinte egyáltalán nem foglalkozik, egyedül az esti tápszeres etetést szokta unszolásra megcsinálni. Nagyon rendetlen és sok koszt csinál. Próbálok lépést tartani, de a kicsi mellett nagyon sok állandóan utána pakolni, takarítani. Ha pedig nem csinálok azonnal rendet, panaszkodik, hogy kupi van. A kertet sem rendezi, mert lusta hozzá, így a nagypapám jár hozzánk még füvet vágni is.

Semmit sem csinál itthon és engem is elhanyagol. Nem beszélget velem, nem érdeklem igazából, bár állítólag nagyon féltékeny mindenkire. Ellenben kapom a megjegyzéseket a külsőmre. Hogy ilyen és olyan vagyok. Nyilván negatív értelemben, holott ő elég nagy darab, én pedig a szülés óta rengeteget fogytam, jó formában vagyok.

Nem tesz az életünkhöz jóformán semmit, mert így is olyan, mint ha egyedülálló anya lennék. Mégis sajnálom a fiamat, nem tudom mit tegyek. Magam miatt a válás mellett döntenék. Jobb lenne ettől a családtól és a férjemtől külön, nyugalomban élni. Viszont bűntudatom van, hogy elválasztanám a kisbabámat az apjától. Ez csak jómódú hiszti a részemről?

2022. aug. 26. 14:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
97%
Le leszek pontozva, de ezt azért magadnak generáltad nagy részben. Tudtad hogy milyen ember, mégis hozzámentél, szültél neki, és lám-lám a világ 8-ik csodája hogy nem változott meg ennek ellenére sem (: Nahát, ki gondolta volna...
2022. aug. 27. 16:05
 22/22 anonim ***** válasza:
Ilyen házasságtól rettegek, válás után rám szakadna a hitel, gyerek, fúúú... Inkább maradok vénlány, mint rabszolga egyéletre valakinek!
2022. aug. 29. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!