Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megcsalt nők, hogyan dolgoztát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt nők, hogyan dolgoztátok fel ezt a traumát? Hogy legyek túl rajta, hogy verjem ki a fejemből azt, hogy elárult, megcsalt a férjem?

Figyelt kérdés
Megbocsátottatok, vagy kitettétek,és elváltatok?persze a megcsalást is ki hogy fogja fel...van aki az alkalmi légyottot nem veszi komolyan,de az érzelmi kötődésest már igen...

2010. szept. 16. 06:36
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Het eves a kerdes.

Eletem legrosszabb idoszaka volt,es egyben a legszebb is.

Ujra egymasra talaltunk ezutan a ferjemmel.

Eloszor persze,elzavartam,valni akartam.

Majd elkezdtunk beszelgetni,rajottunk,meg szeretjuk egymast.

A ferjem szakitott rogton a novel,aki nemakarta elfogadni honapok meg evek mulva is kavart,gonoszkodott,hazudozott.

Vegul visdzament az elettarsahoz,szult neki egy 3. gyereket.Iden gerincmutete volt( nem csoda,a sors utolerte)

Mi a ferjemmel iden a 30 .evfordulonkat unnepeltuk.

Ez mar jelkepesen egy 7 eve tarto ,masodik hazassag,amiben mar nem iszik csak ritkan,es mas dolgikban is valtoztattunk.Nem csalt meg ujbol,es bizonyitott.

Azt mondta,ugy erezte,mar nem szeretem,es nem erdekelne,ha megcsalna se,az a no meg rastartolt eppen,hizelgett a hiusaganak a rajongada,de elhagyni nem akart erte.

2017. dec. 1. 08:44
 32/33 anonim válasza:
Szia! Én most vagyok válaszút előtt, férjem 11 év házasság után, két kisgyerek mellett csalt meg, a fizikai megcsalás kevés ideig tartott de az utána következő érzelmi megcsalás még három évig. Közben sokminden történt közöttünk, sokszor éreztem úgy hogy igazságtalan velem, ok nélkül ócsárol, elégedetlenkedik. Úgy derült ki, hogy írtam ide mert tanácstalan voltam, hogy van-e jövőnk, mert durván számonkérte rajtam a kilóimat és szó szót követett és túl sokan tippeltek arra, hogy itt még van egy harmadik fél is és én megnéztem az üzeneteit. Ez egy hétköznap reggel volt, miközben le fel rohangáltunk suliba, munkahelyre, a kisebbikkel dokihoz igyekezve és ő azt írta valakinek, hogy hiányzol hercegnő. Azt hittem vége a világnak... rákérdeztem, elmondta, hogy volt valami régebben most már nincs semmi, csak beszélgetnek... persze a beszélgetés hangneme nem olyan volt soha a három év alatt amit be lehetett volna vallani, amit nem kellett volna titkolni, vallomások, célzások. Azt mondja vége van, többet nem beszélnek, nem akar elveszíteni, megbánta... persze itt is elhangzott egyszer, hogy az én hibám volt... És én nagyon hülyén érzem magam mert szeretnék hinni neki, szeretném folytatni, szeretem... Néha hihetetlennek tűnik még számomra is, soha nem ilyennek hittem magamat.
2018. márc. 20. 15:00
 33/33 A kérdező kommentje:

Az ember kifordul magabol,mikor ilyen trauma eri,ezt csak az tudja aki atelte...

En sem vagyok mar az az ember,aki 8 eve,.megkemenyedtem,elsirtam a konnyeim..

2018. márc. 22. 14:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!