Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt nők, hogyan dolgoztátok fel ezt a traumát? Hogy legyek túl rajta, hogy verjem ki a fejemből azt, hogy elárult, megcsalt a férjem?
Het eves a kerdes.
Eletem legrosszabb idoszaka volt,es egyben a legszebb is.
Ujra egymasra talaltunk ezutan a ferjemmel.
Eloszor persze,elzavartam,valni akartam.
Majd elkezdtunk beszelgetni,rajottunk,meg szeretjuk egymast.
A ferjem szakitott rogton a novel,aki nemakarta elfogadni honapok meg evek mulva is kavart,gonoszkodott,hazudozott.
Vegul visdzament az elettarsahoz,szult neki egy 3. gyereket.Iden gerincmutete volt( nem csoda,a sors utolerte)
Mi a ferjemmel iden a 30 .evfordulonkat unnepeltuk.
Ez mar jelkepesen egy 7 eve tarto ,masodik hazassag,amiben mar nem iszik csak ritkan,es mas dolgikban is valtoztattunk.Nem csalt meg ujbol,es bizonyitott.
Azt mondta,ugy erezte,mar nem szeretem,es nem erdekelne,ha megcsalna se,az a no meg rastartolt eppen,hizelgett a hiusaganak a rajongada,de elhagyni nem akart erte.
Az ember kifordul magabol,mikor ilyen trauma eri,ezt csak az tudja aki atelte...
En sem vagyok mar az az ember,aki 8 eve,.megkemenyedtem,elsirtam a konnyeim..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!