Dolgozo csaladosok: hetkoznap, miutan dolgoztatok mit szoktatok fozni? Mennyi idot toltotok a fozessel ilyenkor?
5-ből 4x főzök,mivel másnap ebből még ebédet is tudjak vinni(párom eszi a menzásat,én nem enném meg)
Gyakorlatilag mindent megfőzök,akkor is ha több idő.Mindketten fél5kor végzünk,együtt főzünk,vagy egyikőnk főz,másik elmosogat,vagy más házimunka,igy 1 óránál több sosincs ilyennel töltve
Próbálj előkészülni egy hétvégén
mindenféle húsit pácolj vagy paniroz lefagyasztod mikor kell kevés olaj betolod a sütöbe fél órára, fasirtot is gyárthatsz keverhetsz bele mindenféle zöldséget.
Fagyasztott zöldségekből gyors fözelék, leves kockával felteszed föni mellé gríz gomboc.
Én amikor az USA-ban éltem,éjjel nappal dolgoztam.. Szó szerint.
Rengeteg fagyasztott kész ételt lehet vásárolni,és te tudod,hogy milyen OLCSÓ !! Tehát elég,ha hétvégén csinálsz egy nagy bevásárlást fagyasztott zöldségekből,rántott,bepanírozott husokból,és ha nagyon sietsz,csak kisütöd,vagy melegítesz. Persze hétvégén,vagy amikor van szabadidő,főzni is kell "rendes" kaját.. :)
Én imádtam a dobozos leveseket. 50 évvel előrébb vannak a mirelitt,konzerv,és zacsis ételekkel,mint mi.Nem hízlalnak,és kalóriaszegények. Nem utolsó sorban,olcsó. 70 dolcsiból,egy hétre bevásároltam. :)
Rengeteg fagyasztott kész ételt lehet vásárolni,és te tudod,hogy milyen OLCSÓ !! Tehát elég,ha hétvégén csinálsz egy nagy bevásárlást fagyasztott zöldségekből,rántott,bepanírozott husokból,és ha nagyon sietsz,csak kisütöd,vagy melegítesz.
En ezt nem tehetem meg, mert csak biot eszem...nagyon hizekony vagyok (ha nem figyelek oda 1-2 honapig, egybol felugrik 10-15 kg). Panirozott, olajban sult eteleket nem eszem, mirelitet sem. Szerintem az ilyenek borzaszto egeszsegtelenek mindenkinek...te nem hiztal meg ezektol? Lehet, hogy szerencses genjeid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!