Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnék semlegesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék semlegesen hozzáállni a gyerekeim apjához? (⬇️)

Figyelt kérdés
15 év házasság után le lettem cserélve egy fiatalabb, gyermektelen nőre. A házasságunk végén már megcsalt ezzel a nővel, aztán el is hagyott miatta. Gyerektartást fizet, összesen 80 ezret a két gyerekre, ami szép összegnek tűnik, de ahhoz képest, hogy kb 800 ezer-1 millió körül keres, ahhoz képest nem egy nagy összeg. Nőként meg lettem alázva, anyagilag rosszabb helyzetbe kerültünk a gyerekekkel, mert az én átlagfizetésemből nyilván nem tudok nekik semmi extrát megadni (nyaralás, stb), mivel nem tudok annyit félretenni havonta. Hogyan tegyem túl magam ezen, hogy legyek semleges viszonyban az exférjemmel, amikor légyszívesebben elküldeném a fenébe, valahányszor meglátom, a történtek után? A gyerekek miatt muszáj lenne normális kapcsolatban maradnunk, de a szemét ki tudnám kaparni, amiért ilyen módon maga mögött hagyta a közös életünket...

2022. ápr. 7. 19:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a 30. mond valamit. 🤔 Minél jobban háborogsz, hogy a kis nőcskéjével négyesben ne vigye őket nyaralni, meg ne vegyen nekik drága ajándékokat, nevelés helyett, annál inkább csinálja, csak hogy bosszantson.
2022. ápr. 9. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!