Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ezek a tulajdonságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ezek a tulajdonságok vonzóak, taszítóak vagy semlegesek?

Figyelt kérdés

Ha a férfi:

1) Nem használ facebookot, instagramot és semmi hasonlót.

(Messengert igen, de ha nem muszáj, nem chatel, inkább élőben

kommunikál)

2) Romantikus, de nem nyálasan. Virágot ad például, de nem tolja ezt a

"szejelmetes szejelmem" stílust. (Ezt leírni is fájt)

3) Nagyon maximalista a munkában, illetve a fontos dolgokban.

Ebből adódik egy kis "bunkóság is", bár inkább őszinteségnek nevezném.

Magyarul: ha kikéred a véleményét valamiről, amit csináltál (pl:

írtál egy cikket, terveztél valamit stb), akkor nem feltétlenül

támogatóan lép fel, hanem ha úgy gondolja, akkor megmondja, hogy ez

egy kalap szar. Azt hozzátenném, hogy ez is a támogatás egy formája,

hiszen az ember csak így tud fejlődni. (Nem szó szerint kalap szarnak

nevezi a munkád)

2021. jan. 6. 20:52
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
23/F
2021. jan. 6. 20:53
 2/21 anonim ***** válasza:
94%

1,2 semleges

3, határeset. Attól függ hogy milyen stílusban közli, hogy amivel egy csomót dolgoztam és büszke vagyok rá, az "egy kalap szar". Ha ebben a stílusban közli, akkor az negatív.

2021. jan. 6. 20:55
 3/21 anonim ***** válasza:
26%
Kinèzeteddel lehet a baj
2021. jan. 6. 21:00
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A maximalizmus addig nem zavar, amíg nem válik kényszeressé és nem vár el tőlem is tökéletességet. Nem fogok azért megfelelési kényszerben élni, mert neki csak a tökéletes elég jó. A jelenlegi párommal szakítottunk már emiatt. Ha újra elojon a probléma nagyon hamar kilépek és keresek mást. Nem egészséges azért szorongani mert a másik rugalmatlan.

Valamint az se jó, ha a maximalizmus munkamániává fajul.

De ha képes a munkájára szűkíteni ezt a tulajdonságát, a magán életében pedig egészséges szinten tartani, akkor ez egy jó tulajdonság. A face és egyéb számomra teljesen semleges, én se sokat használom, instám meg eleve nincs.

A nyers őszinteség nem mindig célravezető. Ha képes az ilyen megnyilvánulásait támogató, segítő ötletekkel, normális stílusban előadni, akkor nagyon pozitív, hogy nyíltan kimondja amit gondol. Ha csak simán nyers és bunkó az hamar a kapcsolat végét hozza. Szóval ehhez az adott embert kéne ismerni, mert ezeknek a tulajdonságoknak is ezer árnyalata van.

2021. jan. 6. 21:00
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Komám, épp mint a VOLT férjem. És tovább nem is boncolgatnám.
2021. jan. 6. 21:17
 6/21 anonim ***** válasza:
44%

"Magyarul: ha kikéred a véleményét valamiről, amit csináltál (pl:

írtál egy cikket, terveztél valamit stb), akkor nem feltétlenül

támogatóan lép fel, hanem ha úgy gondolja, akkor megmondja, hogy ez

egy kalap szar."

Az exemmel ilyen voltam, meg amúgy mindenkivel. Csak nyilván nem ennyire nyersen próbálom megfogalmazni a mondanom, de a lényegen nem változtat.

Az embereknek, főleg párkapcsolatban ez NAGYON nem jön be.

Ez tapasztalat!

Mégha valamivel nem is értesz feltétlen egyet, nem tetszik, nem a legjobb akkor is a lehető legjobban kell rá reagálni, és pozitívan kell fogadni.

FUrcsa, de ez van. Az emberek nem bírják a kritikát, se a pozitív, támogató hangvételűt, se a negatív, esetleg lehúzót. Mindenki kißaßott érzékeny lett manapság.

2021. jan. 6. 21:38
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
1-es, 2-es tulajdonság vonzó. A harmadik vagyis a maximalizmusnak beállított kényszeresség rettenetesen taszító tulajdonság. Az elég jó fogalmának nem ismerése görccsé tesz.
2021. jan. 6. 21:50
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Tippelhetek: minden kapcsolatod kb az első “szerinted híztam?” kérdésig tart.

Nem az őszinte véleményedet akarják hallani.

2021. jan. 6. 21:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
A 3-as kérdés egyértelműen mutatja, hogy nem tudsz árnyalatokban gondolkodni, kérdező, csak fekete-fehérben. Ez tipikusan a gondolkodásban és érzelmi téren egyaránt kifinomulatlan emberek jellegzetessége. Ami nálam alapból kizáró tényező.
2021. jan. 6. 21:58
 10/21 A kérdező kommentje:

Szerintem tökéletességre kell törekedni mindig, bár tény, hogy sokszor nem érhető el. Hát, ez sokaknak nem jön be ezek szerint, ez van.

#8 Ezen jót mosolyogtam :D

2021. jan. 6. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!