Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ezek a tulajdonságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ezek a tulajdonságok vonzóak, taszítóak vagy semlegesek?

Figyelt kérdés

Ha a férfi:

1) Nem használ facebookot, instagramot és semmi hasonlót.

(Messengert igen, de ha nem muszáj, nem chatel, inkább élőben

kommunikál)

2) Romantikus, de nem nyálasan. Virágot ad például, de nem tolja ezt a

"szejelmetes szejelmem" stílust. (Ezt leírni is fájt)

3) Nagyon maximalista a munkában, illetve a fontos dolgokban.

Ebből adódik egy kis "bunkóság is", bár inkább őszinteségnek nevezném.

Magyarul: ha kikéred a véleményét valamiről, amit csináltál (pl:

írtál egy cikket, terveztél valamit stb), akkor nem feltétlenül

támogatóan lép fel, hanem ha úgy gondolja, akkor megmondja, hogy ez

egy kalap szar. Azt hozzátenném, hogy ez is a támogatás egy formája,

hiszen az ember csak így tud fejlődni. (Nem szó szerint kalap szarnak

nevezi a munkád)

2021. jan. 6. 20:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
9%

1) Semleges, kivéve ha lenéz másokat, akik használják.

2) Vonzó.

3) A maximalizmus engem taszít, nem ilyen vagyok. Az őszinteség vonzana, de valamiért soha nem arról őszinték, hogy hány curvát dugtak meg, hanem mindig valami sértő dolgot közölnek.

Szerinted híztam? - erre a nők mindig bunkó választ kapnak az őszinteségbe burkolva. Nehéz ezt egy kicsit finomítani? "Igen, drágám, híztál kicsit, de kis odafigyeléssel simán leadod."

Ez is őszinte. Nem kell ridegnek lennie az őszinteségnek.

2021. jan. 6. 22:37
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Első pozitív, többi negatív. Nem kérek virágot meg semmilyen klasszikus romantikus gesztust, számomra pont az a nyálas. Az építő kritikának örülök, de az, ha közlöd, hogy "ez egy kalap szar", már ne is haragudj de nem építő kritika. Hanem nettó taplóság. Ha valaki rengeteg munkát fektetett valamibe, akkor arra akkor sem mondja az ember, hogy kalap szar, ha tényleg közelít hozzá. Alapvető emberi empátia. Normálisan is ki tudod fejezni a véleményedet, anélkül hogy beletaposnál másokba - főleg abba, aki a párod és állítólag szereted.
2021. jan. 6. 23:25
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
1.-2.Ok.A 3.meg, hát ismerem, én is ilyen vagyok. Kevesen szeretik, de akik fontosak, azok nagyon. De! Soha nem mondok KÉRETLENÜL véleményt. Ha te se, akkor az is ok. Illetve még valami. Ha én újságíró vagyok, te meg mondjuk szakács, akkor nem tudom komolyan venni, hogy lefikázod a cikkemet. Lehet szerinted egy kalap szar, de ha nem értesz hozzá, tehát szakmailag nem tudod értékelni, és nem is neked írtam, tehát a szubjektív véleményednek nincs jelentősége, akkor jobb, ha meg se nézed, mert max. fölöslegesen megbántanál, segíteni meg úgyse tudsz.
2021. jan. 6. 23:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

1: semleges, az, hogy napközben nem lehet elérni messengeren viszont negatív

2: pozitív

3: Csak akkor mondjon kritikát, ha van javaslata arra, hogy hogy lehetne jobb. Feldughatom magamnak azt az infót, hogy valami kalap szar, ha nincs jobb ötlete helyette. Ha ez a feltétel teljesül, akkor pozitív.

2021. jan. 7. 00:28
 15/21 anonim ***** válasza:

Mind a 2 pont pozitív számomra.

És így van, a legtöbb ember a 3. pontot nem szereti, nem tetszik neki.

Nyilván olyat keresünk, aki vagy hasonló hozzánk, vagy ha nem is az, de nincs problémája azzal, hogy mi ilyenek vagyunk. Magyarán elfogad olyannak, amilyenek vagyunk.

2021. jan. 7. 00:43
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Én ugyanilyen vagyok, csak még romantikus sem, mert szerintem a virág egy kidobott pénz, ami amúgy is egy döglött növénydarab, ódivatú társadalmi becsípődések helyett praktikus dolgoknak fordítva én is ezerszer jobban örülnék például, ha nő lennék akár egy pizzának amit meg lehet enni vagy egy könyvnek, amit el lehet olvasni, a túlárazott rózsacsokor meg ostoba plüssök helyett.

És remélem nem mondok meglepőt vele, hogy a leghosszabb párkapcsolatom 3 hónapig tartott, az ennél hosszabbak szeretői viszonyok voltak és nincs túl nagy sikerem a nők körében.

De osztom a 3-as válaszát, mert ha extrém jól nézel ki mellé, akkor mindig akad olyan nő, aki lazán szeretne kalandozni és ezekből majdnem kitelik egy párkapcsolatnyi szexmennyiség. Az meg már részletkérdés, hogy ezt különböző nőktől kapod-e meg vagy ugyanattól.

2021. jan. 7. 02:11
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

1,2 - semleges

3 - negatív.

Keress egy olyan nőt, akinek az ajándékozás a szeretetnyelve. Nekem nem, ellenben az elismerés igen.

2021. jan. 7. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:

1) semleges és vonzó között... nekem az sem baj, ha vki használja az fb-t, instát, de ne legyen függő / vállalhatatlan

2) vonzó

3) az őszinteség vonzó, de az nem tetszik, ha átmegy szakbarbára / "azt hiszi, mindent tud"-ba, nem lehet mellette lazítani... ill. ne legyen bunkó, amikor megosztja a véleményét

2021. jan. 7. 16:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Férfiként ezek szerintem semleges dolgok, akkor van gond, ha valaki azt hiszi, hogy ettől több, vagy "komolyabb" másoknál. Nem leszel komolyabb gondolkodású csak mert nincs facebookod. Sőt, az adataid sincsenek nagyobb biztonságban (naívság ezt hinni is). Van egy embertípus amelyik felsőbbrendűnek érzi magát attól, hogy az összes munkahelyi kollégájához hasonlóan Csernust olvas, mert az "sikk" és lenézi azt, akik nem olvasnak. Na ilyenné nem érdemes válni.
2021. jan. 7. 20:27
 20/21 anonim ***** válasza:

#19: Nem, egyáltalán nem naivság ezt hinni.

Persze lehet úgy is Facebookod, hogy nincs fent rólad fotó és nem osztasz meg lájkolsz semmit, kérdés, hogy ha már résnyire betetted a lábad, megállsz-e vagy tovább mész.

Nekem muszáj volt egyetem miatt és a mai napig kapom az ívet, amiért nincs semmilyen adat rólam fent meg nem osztok meg semmit meg nem lájkolok semmit és van kb. 40 ismerősöm.

A legtöbb embert viszont felelmetesen egyszerű lecsekkolni.

Nem egy embert találtam már meg keresztnév+város alapján, nem egy emberről tudtam meg rengeteg infót úgy, hogy nem is vagyok ismerőse.

Akkor most gondolj bele abba, hogy rendőrségnek van abszolút hozzáférése a Facebook profilokhoz (az "only me" részhez is) és realizáld annak tényét, hogy banánköztársaságban élünk, ahol elég egy rendőr haver és simán megtudsz olyat a másikról, amit amúgy csak akkor, ha az ő saját gépén fizikálisan belépnél.

Tovább megyek, akár még ennél többet is, ugyanis nem vagy olyan naiv, hogy azt hiszed, hogy amit töröltél az tuti, hogy törlődött is... Kiír egy dühös postot, aztán megbánja, törli, simán ott lehet még EU-s kényszerítő irányelv alapján is hetekig, hónapokig. Vagy épp rossz képet tölt fel és törli is azonnal. Az is ott marad...

2021. jan. 8. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!